avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 266 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... legalizare traducere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

legalizare traducere

buna. am certificatul original al copilului nascut in Spania, legalizat cu apostila de la Haga la Tribunalul Superior de Justitie de la Valencia. am traducerea acestuia in romaneste de catre un traducator autorizat de Ministerul Justitiei din Romania, actul a fost tradus aici in Spania.

deoarece am inteles ca am nevoie si de legalizarea traducerii, pt a solicita certificatul romanesc al copilului...va intreb: poate fi legalizata aceasta traducere in Romania?
multumesc
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 11:32, 25 Ianuarie 2011
Bineinteles,mergeti la orice notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducerea si legalizarea actelor in strainatate Justitiarul711 Justitiarul711 Este adevarat ca actele(imputernicirile notariale/declaratiile pe proprie raspundere date la un notar din strainatate care are Apostila de la Haga) traduse si ... (vezi toată discuția)
Apostila se aplicã pe documentul original sau pe traducerea acestuia? r_monika r_monika Buna ziua,am solicitat traducerea in limba spaniola al unui certificat de competente profesionale la un birou notarial.S-a tradus si s-a apostilat ... (vezi toată discuția)
Valabilitatea procurii...in cazul acordului tatalui de a parasi(mama)romania cu minorul ana s ana s daca tatal face procura sa pot parasi spania cu minorul pt a merge in romania, cat timp e valabila(s-ar putea sa nu plec in perioada asta). apoi,,,pt a ma ... (vezi toată discuția)