Mihai Costache 
	    	Avocat

Mihai Costache 
	    	Avocat	    

marius_moraru 
	    	Utilizator

marius_moraru 
	    	Utilizator	    

marius_moraru 
	    	Utilizator

marius_moraru 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 gorg0701	                   

ziua buna tuturor ! in data de 18 iulie am vizitat niste rude in judetul Caras-Severin oras Resita parcand in apropierea blocului intro zona cu multe locuri de ... (vezi toată discuția)
	                    gorg0701	                   

ziua buna tuturor ! in data de 18 iulie am vizitat niste rude in judetul Caras-Severin oras Resita parcand in apropierea blocului intro zona cu multe locuri de ... (vezi toată discuția)

aranka10a@yahoo.com	                   

Buna ziua, ma confrunt cu o problema legata de parcarea intr-un loc unde nu este nici un semn care sa interzica asta. Mai exact in data de 03.12.2012 am parcat ... (vezi toată discuția)
	                    aranka10a@yahoo.com	                   

Buna ziua, ma confrunt cu o problema legata de parcarea intr-un loc unde nu este nici un semn care sa interzica asta. Mai exact in data de 03.12.2012 am parcat ... (vezi toată discuția)

marius_moraru	                   

Buna seara. Ma intereseaza sa stiu daca pe procesul verbal raman rubrici necompletate, se poate face contestatie in care sa se ceara anularea.
In locul unde ... (vezi toată discuția)
	                    marius_moraru	                   

Buna seara. Ma intereseaza sa stiu daca pe procesul verbal raman rubrici necompletate, se poate face contestatie in care sa se ceara anularea.
In locul unde ... (vezi toată discuția)