avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Doresc sa infiintez PFA sau II.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Doresc sa infiintez PFA sau II.

Buna tuturor,

Am un SRL pe care doresc sa-l suspend. Am cod CAEN 7120 - Analize tehnice si testari. Practic ma ocup de inspectie de calitate in domeniul mobilei.

Vreau sa trec la PFA sau II, dar acest cod caen nu se afla pe lista cu norme de venit.
Are cineva o ideea la ce cod caen as putea sa infiintez un II sau PFA, ca sa fie compatibila cu ativitatea mea?

Multumesc mult.

Zoli B.
Cel mai recent răspuns: zolysoftsolutions , utilizator 13:37, 25 Ianuarie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc Alex.. aceste lucruri le am deja.

Am nevoie de un cod CAEN cu care pot desfasura activitatea de control de calitate a mobilei. Mantionez ca 7120 - analize si testari nu e in lista celor admise pentru pfa.

Cu stima,
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare srl si infiintare ii cu aceeasi activitate zolysoftsolutions zolysoftsolutions Buna tuturor, Am un SRL pe care doresc sa-l suspend. Am cod CAEN 7120 - Analize tehnice si testari. Practic ma ocup de inspectie de calitate in domeniul ... (vezi toată discuția)
Pfa - intrebari Blu37 Blu37 as vrea sa renunt la srl si sa devin PFA. dar ma intereseaza urmatoarele: - stiu ca nu pot sa am angajati cu contract individual de munca, dar pot avea ... (vezi toată discuția)
Ca pfa pot sa prestez servicii pentru detinatori de instalatii iscir? Robespierre Robespierre Buna ziua! Sunt RSVTI, autorizat de catre ISCIR,. Am un PFA cu codul CAEN 7120 Activităţi de testări şi analize tehnice. Vreau sa prestez aceste ... (vezi toată discuția)