avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Unde platesc amenda ?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Unde platesc amenda ?

Am primit o amenda de circulatie si vreau sa o platesc. Trebuie sa o platesc obligatoriu la primaria unde am domiciliul sau o pot plati si intr-o alta localitate ? Altfel spus, daca tot platesc amenda as vrea sa beneficieze de acei bani primaria altei localitati decat aceea de domiciliu. OG 2/2001 la art 28 spune ca pot plati unde vreau, dar predictibilitatea legislatiei romanesti este doar o utopie ! Multumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters134265 , utilizator 20:00, 26 Ianuarie 2011
daca platiri la alta primarie oricum banii se duc la primaria unde doriti, adica aceea unde sunteti arondat administrativ
se plateste in contul acelui primarii pt ca acolo este debitul
asta poate sa va zica si la primaria unde o sa platiti
amenda se plateste la primaria de domiciliu. daca achitati in allta parte, plata nu va fi valabila si cel mai probabil o veti achita inca o data.
eu am platit asa acum 2 luni
Daca sunteti din Bucurest, cel mai bine este sa o platiti la Directia/Serviciul de Taxe si Impozite din sectorul dumneavoastra. In niciun caz la CEC, deoarece daca castigati plangerea facuta la instanta, veti umbla zile intregi pentru a primi banii inapoi de la Directia Taxe si Impozite Locale Sector 3.
Chiar daca faceti plangere este bine sa o platiti, deoarece daca pierdeti, nu mai puteti achita jumatate din minim.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se plateste o amenda de circulatie? Chirileanu Chirileanu Am avut de platit o amenda primita in Bucuresti si eu am domiciliul in Suceava, am intrat intr-o agentie CEC din Bucuresti si am fost refuzata apoi am trimis ... (vezi toată discuția)
Unde platesc o amenda de circulatie? lucialuca lucialuca Buna ziua! Amenda de circulatie luata pe Autostrada A1 . Unde ar trebui platita ( in cazul in care eu locuiesc in Bucuresti)? Ce trebuie sa mai fac dupa ce ... (vezi toată discuția)
Tribunalul bucuresti/ unde taxa de timbru ? calin_andrei calin_andrei Salut, Dosarul este la Tribunalul Bucuresti, reclamanta are sediul in alt oras; unde pot sa platesc taxa de timbru in Bucuresti? La ceva taxe locale? Si ... (vezi toată discuția)