SUNT IN CONCUBINAJ DE 7 ANI.IN URMA CU 2 ANI S A NASCUT O FETITA DIN ACEST CONCUBINAJ.RELATIA DINTRE MINE SI CONCUBINA S A INRAUTATIT VIZIBIL.EU DE 4,5 ANI MUNCESC IN ITALIA.DE 3 ANI AM ADUS O SI PE CONCUBINA IN ITALIA.FETITA S A NASCUT IN ITALIA.CONCUBINA NU A MUNCIT DELOC IN ITALIA.AM REUSIT SI INCA REUSESC SA MENTIN "FAMILIA"CU UN SINGUR SALAR.AS DORI CA FETITA SA RAMANA LA MINE(TATAL).AS VREA SA STIU CE SANSE AM CA FETITA SA RAMANA LA MINE.CE TREBUIE SA FAC CA SA POT SA MA DESPART DE MAMA FETITEI.MULTUMESC
Puteti sa cereti in instanta custodia copilului,dar trebuie sa dovediti ca mama nu are capacitatea de ai oferii copilului o situatie materiala si morala,optima pentru crestere ,educare si integrare in societate,a acestuia.
Oricum este foarte greu ca un minor sa fie luat de langa mama si dat spre crestere tatalui.Consultati un avocat,care sa estimeze ce sanse reale aveti.
Depinde si de legislatia in vigoare a locatiei unde actionati in instanta.
Va trebui sa faceți probe concludente ca aveți conditii de crestere si educare
a minorei si ca este in interesul acesteia sa va fie data spre crestere si
educare,
Va fi destul de greu pentru dvs sa obtineti custodia minorei mai ales la o varsta atat de frageda. Incercati sa obtineti macar vizite cu ridicare, cu un program bine stabilit, iar in vacante 1 saptamana iarna si macar 1 luna vara.
Buna seara .
Cred ca nu s-a luat in mod deosebit in considerare, ceea ce a spus utilizatorul, adica ,ca cei doi sunt in relatie de concubinaj,si nu in forma legala de casatorie .
In cazul asta ,consider ca important este modul de declarare legitima a copilului, pe numele cui a fost el declarat .Daca nu reiese clar acest lucru, cred ca va trebui sa se ajunga la procedeele specifice in acest caz, cum ar fi actiune de tagada paternitatii,etc.pentru a se stabili in mod clar parintii, si abia dupa aceea sa se decida modul de atribuire al minorului .
Marius Bote .