avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de proprietate

va rog sa-mi raspunda cineva daca la intocmirea titlului de proprietate la rubrica intravila se mentioneaza unitatea de masura tarla s-au doar parcela.
Cel mai recent răspuns: apeiron2 , utilizator 19:37, 6 Februarie 2011
tarlaua sau parcela nu sunt unitati de masura ele sunt elemente de identificare
pe titlul de propietate se mentioneaza mp sau hectar
prima coloana este nr cfrt
2. categorie folosinta
3-4 tarla si parcela (uneori lipseste tarla)
5-6 cu titlul comun "suprafata" :
- coloana 5 = Ha (nr hectare adica 1Ha= 10000mp)
- coloana 6 = mp ( nr metri patrati "peste" hectarele de la rubrica 5 )

ex 2Ha si 456mp = 20456mp

Scuze , aveti dreptate eu nu m-am exprimat corect. Intrebarea este , cand se foloseste tarlaua si cand parcela ? Exista vreo lege sau metotologie de intocmirea titluilui de proprietate, pentru ca am o problema . Mi s-a inscris in titlu la suprafete intravilane, suprafete identificate cu tarla si vreau sa stiu daca este corect ca dupa stiinta mea acest element de identificare se foloseste in extravilan , iar parcela pentru intravilan, dar nu stiu ce trebuie sa invoc instantei pentru a demonstra legal acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate apeiron2 apeiron2 Exista vreo lege sau metotologie de intocmirea titluilui de proprietate, pentru ca am o problema . Mi s-a inscris in titlu la suprafete intravilane, suprafete ... (vezi toată discuția)
Vanzare pamant - certificat de mostenitor Ionelll321 Ionelll321 Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie: strabunicul meu (tatal bunicului meu) a avut un titlu de proprietate pe o suprafata totala de 3 hectare, dupa ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate dumifilote dumifilote In urma respingerii documentatiei cadastrale pentru o parcela, pe motiv ca indicativul cadastral din TP nu coincide cu cel din evidentele OCPI, am depus in ... (vezi toată discuția)