avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Gradinita Particulara
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Gradinita Particulara

Buna ziua,

As vrea sa demarez o afacere in domeniul gradiniteleor private. Suntem 10 asociati, avem teren si ne gandim sa construim o cladire care va fi gradinita. O problema totusi si sper ca imi puteti da un raspuns... Am gasit in Lg Invatamantului ca o gradinita privata trebuie sa mearga dupa principiul nonprofit...dar totusi am gasit si multe gradinite care erau SRL acreditate de Ministerul Educatiei...eu cum imi recuperez investitia daca lucrez dupa o organizare nonprofit? Sau cel putin as vrea sa stiu daca pot totusi sa infiintez o societate cu raspundere limitata.

Multumesc.

Cel mai recent răspuns: Maryelas , utilizator 09:43, 21 Septembrie 2020
Va multumesc mult, chiar acum ma uitam pe Ghidul solicitantului, si am gasit aici Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane. AXA PRIORITARA dar nu am inteles mare lucru ce am de facut. Am ales de acolo "Cariera si educatie in formare" , asta ar fi pentru perfectionarea personalului (educatoarelor)...Sa inteleg ca cu astfel de fonduri eu platesc doar 2% din cheltuielile cu perfectionarea profesionala a personalului? Am terminat cat de cat studiul de fezabilitate. ...dar totusi nu reusesc sa pun cap la cap totul. #-o.

Va multumesc mult ca ma ajutati

aaaa....un proiect de grant? o definitie? (era definit in Ghidul Solicitantului, dar nu am inteles mare lucru)
Buna ziua ,eu am doar un plan ,o idee ,pe care am pus-o parțial pe hârtie ,ca și structura materială și funcționare . Doresc sa ridic cu fonduri ,pe un teren concesionat ,o cantina la sat pentru copii defavorizați ,sa mănânce o mancare calda in fiecare zi când ies de la școala . Este un plan NON profit . Nu știu dacă am dreptul sa primesc ,pentru ridicarea cantinei fonduri nerambursabile . Dacă da in ce condiții ,ținând cont ca doresc sa concesionez un teren pentru aceasta . Aștept sa îmi dați îndrumări pentru a înțelege primii pași ,dacă este posibil .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare azil de batrani just.rain just.rain buna ziua, m-ar interesa daca este posibila accesarea de fonduri nerambursabile pentru infiintarea unui azil de batrani in mediul rural. mentionez ca momentan ... (vezi toată discuția)
Finantare nerambursabila peraspera peraspera Parca era vorba sa se acorde pentru deschiderea de gradinite particulare?! (vezi toată discuția)
Cum se obtine finantarea? activitãþi neeligibile. Constantin Alexandru Radu Constantin Alexandru Radu Pentru obtinerea unei finantari, pasii de urmat sunt: Pasul 1: [i]Beneficiarii eligibili completeaza cererea de finantare si anexele solicitate de Autoritatea ... (vezi toată discuția)