avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1252 soluții astăzi
LIVE, ACUM (126 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... accident auto dupa iesire din servis
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

accident auto dupa iesire din servis

am scos masina de la servis si a treia zi la o simpla reducere de viteza de la 70 km la ora , in conditiile in care carosabilul era usor umed, nu mia functionat ABS/ul si am derapat lovind un zid si avariindu/mi masina.
Cei de la servis au lucrat la cutia de viteze si in aceasta situatie este necesar si demontarea si montarea acestui sistem care nu a mai functionat.
Sunt convins ca responsabilitatea le apartine in totalitate deoarece masina a raspuns la comenzi foarte bine in alte situatii muilt mai complexe, dar nu stiu cum sa/i fac sa recunoasca si sa plateasca daunele. In masina eram cu trei copii.
La telefon au spus ca va veni cineva sa vada ce putem face , dar ca va trebui sa platesc eu 1500 de euro. Dar nu eu am reparat masina ci ei. cum sa procedez? Vă rog ajutati/ma cu un raspuns. Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: dgnConsulting , Contabil 20:31, 26 Ianuarie 2011
Indicat ar fi sa faceti o plangere la ANPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Franare Luciana21 Luciana21 Va rog sa apreciati care este viteza aproximativa cu care se deplasa un autoturism daca urmele de franare au aprox.38-40 m... si daca se poate as dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Accident cu daune materiale si victime ranite usor Bora Irina Bora Irina Acum 2 sapt s-a petrecut urmatorul accident: Pe un carosabil umed, soferul autoturismului in care ma aflam a trecut de pe banda 2 pe banda 1, moment in care a ... (vezi toată discuția)
Fara garantie ! nissan qashaqai franco_leon7 franco_leon7 Sant utilizatorul unui auto Nissan Qashaqai 1.6,benzina,lessing,am facut revizia la 30mii km cu un pret destul de mare (1200Ron) dar problemele au inceput ... (vezi toată discuția)