LIVE, ACUM (126 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct Accesează live evenimentul
am scos masina de la servis si a treia zi la o simpla reducere de viteza de la 70 km la ora , in conditiile in care carosabilul era usor umed, nu mia functionat ABS/ul si am derapat lovind un zid si avariindu/mi masina.
Cei de la servis au lucrat la cutia de viteze si in aceasta situatie este necesar si demontarea si montarea acestui sistem care nu a mai functionat.
Sunt convins ca responsabilitatea le apartine in totalitate deoarece masina a raspuns la comenzi foarte bine in alte situatii muilt mai complexe, dar nu stiu cum sa/i fac sa recunoasca si sa plateasca daunele. In masina eram cu trei copii.
La telefon au spus ca va veni cineva sa vada ce putem face , dar ca va trebui sa platesc eu 1500 de euro. Dar nu eu am reparat masina ci ei. cum sa procedez? Vă rog ajutati/ma cu un raspuns. Multumesc mult!
Franare
Luciana21
Va rog sa apreciati care este viteza aproximativa cu care se deplasa un autoturism daca urmele de franare au aprox.38-40 m... si daca se poate as dori sa stiu ... (vezi toată discuția)