ContSters42179 
	    	Utilizator

ContSters42179 
	    	Utilizator	    

Cristy_35 
	    	Utilizator

Cristy_35 
	    	Utilizator	    

ContSters42179 
	    	Utilizator

ContSters42179 
	    	Utilizator	    

Cristy_35 
	    	Utilizator

Cristy_35 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 stoian marioara	                   

Mama mea are contract de asigurat incheiat in 2010 in care se angajeaza sa plateasca lunar o suma de 10 RON pe luna reprezentand contributia sa la viitoarea ... (vezi toată discuția)
	                    stoian marioara	                   

Mama mea are contract de asigurat incheiat in 2010 in care se angajeaza sa plateasca lunar o suma de 10 RON pe luna reprezentand contributia sa la viitoarea ... (vezi toată discuția)

colceriumari-bv	                   

Buna ziua! Am incheiat un contract de asigurari sociale cu Casa de pensii deoarece am doar 27 de ani munciti si am considerat ca ar fi bine sa am 30, datorita ... (vezi toată discuția)
	                    colceriumari-bv	                   

Buna ziua! Am incheiat un contract de asigurari sociale cu Casa de pensii deoarece am doar 27 de ani munciti si am considerat ca ar fi bine sa am 30, datorita ... (vezi toată discuția)

bvalis	                   

Comunicat privind modificarile aduse prin Legea 263 privind sistemul unitar de pensii publice  si Hotararea nr.257/2011 pentru aprobarea Normelor de aplicare a ... (vezi toată discuția)
	                    bvalis	                   

Comunicat privind modificarile aduse prin Legea 263 privind sistemul unitar de pensii publice  si Hotararea nr.257/2011 pentru aprobarea Normelor de aplicare a ... (vezi toată discuția)