avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare in societate nou infiintata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare in societate nou infiintata

Care este perioada maxima admisa de lege in care imi este permis sa nu angajez personal intr-o societate nou infiintata? Si unde este stipulat acest termen? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: DOAR_NOI , utilizator 10:40, 27 Ianuarie 2011
Nu exista un termen anume, daca este micro este obligatoriu sa aveti minim un angajat pt a va mentine statutul de micro.
La firme, in general, odata ce incepeti sa aveti activitate va trebui sa angajati macar o persoana, altfel nu puteti justifica activitatea.
Daca la infiintare ati optat pentru impozit pe venit ca microintreprindere, in termen de 60 zile trebuie obligatoriu sa efectuati macar o angajare, daca sunteti platitor de impozit pe profit si va desfasurati singur activitatea fara angajati, nu aveti nici un termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrat ca sa platesc impozit pe profit: angajati Sibelux Sibelux Buna ziua, In ptimul rand imi cer scuze pentru aceasta intrebare daca nu este locul ei in acest topic, in octombrie 2008 am infiintat o sc.. srl si am ... (vezi toată discuția)
Cim kajan.barna kajan.barna sunt asociat unic la srl si administrator sunt singur la firma trebuie sa am contract individual de munca este obligatorie:P:P:P:P (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza impozitul pe venit si impozitul pe profit ? distribution distribution Buna ziua! Imi puteti explica cum se calculeaza impozitul pe venit, impozitul pe profit si dividendele? Sa luam un exemplu pentru a putea intelege mai ... (vezi toată discuția)