avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare imobil

am un imobil cumparat in baza legii 112, pt care m-am judecat 6 ani cu fostul proprietar dar in final l-am castigat definitiv si irevocabil. pot sa il vand acum daca am hotarare irevocabila ca imobilul ramane al meu? fostului proprietar inca nu i s-a raspuns la notificarea facuta primariei in 2001 dar instanta s-a pronuntat deja. are ceva, e posibil sa fiu impiedecat la vanzarea lui???
Cel mai recent răspuns: Sinescu Vasilichia , Expert judiciar 17:27, 30 Ianuarie 2011
Puteti vinde fostului proprietar la pretul cu care ati cumparat casa omului ,indexat.
ce frumos era daca nu va judecati cu omul necajit de fostul regim,oricum legile proprietatii sunt in aliniere la ue.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art47/legea10/2001 karmena karmena Tatal meu a depus cerere de cumparare in baza Legii 112/1995 a imobilului in care locuia din 1978, in septembrie 1999.La acea data nu exista nici o notificare ... (vezi toată discuția)
Legea 112 "vesnica" wirtej wirtej am in fata un extras de CF care la sarcini nu are mentionat nimic(o parte dintrun imobil, un ap.).notarul cere contractul de vinzare si observa ca imobilul a ... (vezi toată discuția)
Legea 10 atacata de vechea lege 112 se poate? la curtea de apel pynu pynu Buna ziua ! In 1999 pe legea 112 am deschis actiune pt revendicarea imobil restituire in integru la curtea de apel . Mi s-a respins actiunea cu irevocabil In ... (vezi toată discuția)