avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Suprataxare serviciu Internet
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Suprataxare serviciu Internet

Buna ziua!

Ma chinui de cateva luni cu o firma ce asigura servicii de internet si Tv cablu si care profita de faptul ca nu are concurenta permitandu-si sa creasca preturile fara calitatea serviciilor oferite. Ultima smecherie este marirea pretului lunar la internet, incepand cu luna ianuarie a.c., pe motivul cresterii vitezei( de la 5 la 20 Mbps, zic ei!). Am contract pe firma incheiat cu ei din iulie 2009 si pe langa faptul ca nu m-au anuntat de cresterea de pret, viteza la internet a ramas neschimbata, uneori se misca teribil de greu. M-a invatat cineva sa fac un Internet speed test si am obtinut rezultatele: download speed: 1,22 Mbps; Upload speed: 121 kbps. Viteza de descarcare a fisierelor de pe net oscileaza intre 400 si 500 kb/s, in Google Chrome, browser rapid.
Pe de alta parte incasatorul local nu-mi permite sa platesc factura in alta parte decat la el, pe motiv ca nu pot fi urmarite platile si risca sa treaca multe luni fara sa platesc, cu toate ca pana acum n-am avut intarzieri la plata. As fi renuntat de mult la ei dar n-am alta varianta si stau la ~ 30 km de oras.
Va rog sa ma invatati ce sa fac d. p. d. v. legal, cum sa tin piept abuzurilor la care sunt supus. Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Internet prin modem-conexiune proasta wolfmistery wolfmistery Buna Ziua! Am facut si eu un contract pe 2 ani#-o la o anumita companie care asigura internet prin modem...Viteza care spuneau ca o au si care era afisata pe ... (vezi toată discuția)
Abonament internet - discriminare? tommymd tommymd Buna ziua! Imi cer scuze daca mai exista aceasta discutie dar atat de rau merge internetul incat mi-ar lua cateva zile sa parcurg subiectele. Am abonament ... (vezi toată discuția)
Torrent m1ha1g m1ha1g E legal să downloadezi torrente ? Singurul contact cu utilizatorul e: - cu softul de download: bitTorrent/uTorrent - cu siteul de torrente Niciunde nu ... (vezi toată discuția)