avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... internet prin modem-conexiune proasta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

internet prin modem-conexiune proasta

Buna Ziua!
Am facut si eu un contract pe 2 ani#-o la o anumita companie care asigura internet prin modem...Viteza care spuneau ca o au si care era afisata pe reclama lor era de 2 Mb.....dar se pare ca numai in orasele mari...Eu locuiesc intr-o comuna apropiata si nu este nici pe departe de 2 Mb ci de 230 kb iar semnalul este foarte slab de multe ori chiar inexistent:((...a trecut 1 an de la incheierea contractului si doresc sa renunt la aceste servicii care sunt de o calitate deplorabila...doresc rezilierea contractului dar fara a le mai plati acestora restul sumei de bani deoarece nu mi-au fost asigurate serviciiile despre care ei vorbesc...daca mi-ar fi asigurata acea viteza de 2 Mb as fi fost de acord sa le dau si acel rest de bani ...le pot restitui si acel modem pe care l-am primit la incheierea contractului acesta fiind intact(neavand nici o zgarietura)
Cel mai recent răspuns: selfdefender , utilizator 13:24, 21 Ianuarie 2010
wolfmistery a scris:

reclama lor era de 2 Mb.....dar se pare ca numai in orasele mari...Eu locuiesc intr-o comuna apropiata si nu este nici pe departe de 2 Mb ci de 230 kb iar semnalul este foarte slab de multe ori chiar inexistent:((...

S-ar putea ca parametrii lor să fie exact cei din contract. Rată de transfer de 2 Mbps exact asta înseamnă, că poţi face download cu 230 kB/s. Ca să ai download de 2MB/s, ţi-ar trebui un abonament de 20 Mbps, care e la cu totul alt preţ.

"semnalul slab" este un non-sens în cazul de faţă. Traficul de Internet e alcătuit din nişte pachete, care vin doar la cerere (atunci când dai click pe un link, de exemplu). Nu e ca la cablul TV., nu există "semnal slab", ci doar rată de transfer prea redusă, dar dacă faci download cu 230 kB/s, nu e cazul.
Ultima modificare: Joi, 21 Ianuarie 2010
selfdefender, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament internet - discriminare? tommymd tommymd Buna ziua! Imi cer scuze daca mai exista aceasta discutie dar atat de rau merge internetul incat mi-ar lua cateva zile sa parcurg subiectele. Am abonament ... (vezi toată discuția)
Suprataxare serviciu internet Jenu68 Jenu68 Buna ziua! Ma chinui de cateva luni cu o firma ce asigura servicii de internet si Tv cablu si care profita de faptul ca nu are concurenta permitandu-si sa ... (vezi toată discuția)
Internetul mobil merge slab, ce pot sa fac?? ContSters118896 ContSters118896 Buna ziua. Am o problema.Am conectat inernet mobil de la [i][EDITAT][/i], nelimitat in 2008 decembrie cu 2 ani de contract.E bine cind am pus internetul la ... (vezi toată discuția)