avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi

Curs practic: Cum aplicăm TVA la tranzacții cu servicii și bunuri în UE/non-UE? | Lector: Delia Cataramă - Tax Partner, Viboal FindEx. Vezi agenda și participă → 

Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Cerere CEDO
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Cerere CEDO

Am trimis o cerere catre CEDO, am primit confirmarea primirii cererii de la Strasbourg, insa de atunci au trecut 4 luni si n-am mai primit absolut nimic referitor la cererea mea. Precizez ca o alta persoana, aflata in aceeasi speta, a depus in aceeasi perioada o cerere similara si a primit deja o scrisoare raspuns cu anumite precizari si lamuriri. M-ar intersa daca CEDO are un termen limita in care trebuie sa trimita un raspuns unei astfel de solicitari. Multumesc.
Ați trimis plângerea Curții Europene a Drepturilor Omului pe formularul special?

Stiu ca procedura poate dura si un an ... probabil conteza cui a fost repartizata, pe ce domeniu ...etc ... trebuie sa asteptati sa va ceara clarificari ... detalii

Ati primit numai confirmare de primire sau inregistrarea cererii ceea ce implica un nr. de dosar si etichete personalizate in acest sens.
Ultima modificare: Vineri, 28 Ianuarie 2011
SC QCERT SRL , Consultant resurse umane
Da, plangerea catre CEDO am trimis-o pe formularul special.
Am primit doar confirmarea de primire. In schimb, un prieten, caruia tot eu i-am facut plangerea catre CEDO(el se afla in aceeasi speta), a primit nr. de doasr si etichetele personalizate in urma cu 3 luni, la mai putin de 2 luni de la trimitera cererii. Intrucat plangerile au fost trimise in acelasi timp, ma intreb daca este cazul sa ma ingrijorez sau sa incerc sa contactez CEDO telefonic. Multumesc.
Eu am trimis plicul pe 17 decembrie si pe 25 ianuarie am primit raspunsul cu etichetele aferente .... nu stiu cum se poate sa fie asa o diferenta daca era aceeasi speza
Oricum, in comparatie cu nr. cererilor depuse, putine sunt acceptate.
Ultima modificare: Vineri, 28 Ianuarie 2011
SC QCERT SRL , Consultant resurse umane

Alte discuții în legătură

Costuri intentare proces c.e.d.o. Villy1liv Villy1liv Villy1liv Villy1liv Buna ziua, Poate cineva sa estimeze costurile unui proces la C.E.D.O. de la intentare pana la finalizarea acestuia? (vezi toată discuția)
Corespondena cedo andrei_pap87 andrei_pap87 Domnilor vi-as fi recunoscator daca mi-ati oferi un mic ajutor legat de corespondenta cu Curtea de la Strasbourg. Am formulat in august 2010 o actiune la ... (vezi toată discuția)
Proces la cedo -actiune in limba romana mezzo 61 mezzo 61 Soacra mea a ajuns cu 2 dosare la CEDO ,unul tradus in franceza ( ruxanda ionescu impotriva romaniei ) castigat la 12 oct 2006 ,celalalt netradus ,depuse la ... (vezi toată discuția)