avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... O intrebare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

O intrebare

Buna dimineata,cum am mai explicat ieri vroiam sa stiu ce in seamna ca instanta a ADMIS ACTIUNEA'???? finnd vorba de dicort,incredintare minor catre mama,numele anterior,tatal nu sa prezentat si nici nu a cerut minorul.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Focia , Avocat 12:03, 28 Ianuarie 2011
si nu ati aflat de ieri, ca vi s-a admis cererea asa cum ati formulat-o ?
Formula "admis actiunea" trebuie inteleasa ca s-au admis toate capetele de cerere, atat desfacerea casatoriei prin divort, cat si cererile accesorii: incredintarea minorilor, stabilirea pensiei de intretinere, revenirea la numele purtat anterior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O intrebare???? iulik800 iulik800 Buna ziua,am avut un divort cu minor (2ani) sa terminat paratul nu sa prezentat,nu a depus nimic la dosar si nici nu a cerut minorul.In schimb eu am vrut ... (vezi toată discuția)
Divort bejandaniela bejandaniela buna ziua ! as avea si eu o intrebare ,va rog din suflet daca puteti sa-mi raspundeti ,as vrea sa divortez de fostul meu sot dar nu stiu cum se procedeaza daca ... (vezi toată discuția)
Model cerere divort noul cod civil nut nut Buna seara, Sunt casatorit de 20 de ani si avem o fetita de 16 ani.In urma unor imprejurari nefericite am ajuns la concluzia ca trebuie sa divortam.Am hotarat ... (vezi toată discuția)