avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Distrugere spatiu inchiriat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Distrugere spatiu inchiriat

Buna ziua
Am un spatiu inchiriat si chiriasii m-au anuntat ca facem predarea primirea in data de 31.01.2011 dar ei au inceput sa ia din spatiu ;usile, caloriferele, lipsesc contoarele de gaz si de lumina.Ce pot sa fac pentru a stopa aceste aspecte ? Pana pe 31 012011 il vor distruge complet.Mentionez ca chiria este platita pana la 31.01.2011. Totodata este stipulat in contract ca toate amenajarile facute vor ramane in spatiu.Dati-mi va rog un sfat pentru a-mi proteja intimitatea.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: mikiba , utilizator 12:41, 28 Ianuarie 2011
amenajarile sunt facute de chiriasi sau de de dmv?Daca lucruile decurg asa mergeti cu sectoristul de la dmv din zona si luati masuri nu asteptati sa va darame si apartamentul
faceti plingere la politie ptr distrugere si furt. daca se mentioneaza ca aceste bunuri ramin in spatiu si devin proprietatea dvs atunci avem infractiunea de furt si distrugere.

cind mergeti la sectia de politie, discutati sa vina cu dvs in spatiu si sa discute cu chiriasul sa stopeze actiunile ptr a nu agrava situatia.
Va multumesc din suflet pentru sfat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua ! tocmai ce am cumpărat o casa cu spațiu comercial ... COMBUSTION COMBUSTION Bună ziua ! Tocmai ce am cumpărat o casa cu spațiu comercial .. spațiul comercial este închiriat de către fostul proprietar, între mine și actualul ... (vezi toată discuția)
Inchirerea toboganelor de gunoi dezafectate lucian.cerbu lucian.cerbu buna ziua! locuiesc intrun bloc cu mai multe etaje, unde pana acum o luna si ceva am beneficiat de tobogan cu ghena la fiecare etaj pentru aruncarea gunoiului ... (vezi toată discuția)
Abuzul administratorului in plina pandemie a coronavirusului Alexxa777 Alexxa777 Buna seara! Am nevoie urgenta de ajutorul Dvs intr-o problema,si anume: dupa ce ca in blocul nostru unde locuim, administratorul care nu cunoaste ce e aia ... (vezi toată discuția)