avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1376 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere penala- cui o adresez?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere penala- cui o adresez?

sunt pensionar militar, si vreau sa fac plangere penala impotriva presedintelui, premierului si ministrului de interne, referitor la recalcularea pensiei conf legii 119/2010; va rog, sa-mi spuna cineva unde o adresez si daca trebuie timbrata; va multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 12:55, 28 Ianuarie 2011
plingerea penala o faceti degeaba deoarece nu are fundament juridic.
dar daca doriti sa pierdeti timpul o puteti adresa parchetului de pe linga ICCJ. nu se timbreaza, o puteti depune prin posta, confirmare de primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere politie refuzata Chuliaa Chuliaa Am fost sa depun o plangere la politie de distrugere impotriva companiei de cabluri de telefonie pentru ca de 3 saptamani sun la ei ca sunt cazute cablurile si ... (vezi toată discuția)
Tergiversare plangere penala impotriva unui ofiter costache17 costache17 Buna ziua, am depus acum mai bine de 2 luni o plingere penala impotriva unei persoane, cadru militar- ofiter. Initial am depus plingerea la parchet , ... (vezi toată discuția)
Plingere penala marian golea marian golea Sint posesorul unei paduri iar primarul local a falsificat documentele pentru a taia o portiune din padure si a o valorifica (vezi toată discuția)