avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Mai exista Hingheri?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Mai exista Hingheri?

Zi de zi , ca si mai toti concetatenii mei suntem agresati de haite de caini...unii au inceput sa-si achizitioneze arme impotriva lor....ceeste de facut? unde sunt hingherii ? cine poate intervenii? daca nu, cum putem sa facem ceva?
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 14:17, 7 Februarie 2011
Ce este de facut? Simplu ! Dar nu exista vointa politica! Si nici nu ii intereseaza pe guvernanti de cetatenii acestei tari! Daca Boc in loc sa se tina de legi si de ordonante prostesti ar scoate maine o lege prin care sa ordone vanatorilor sa iasa pe strada si sa impuste toti cainii vagabonzi, in 7 zile nu am mai avea picior de caine ucigas in tara (doar daca ii importam). Chiar daca ar fi impotriva legilor firii (dar nu si impotriva legilor omenesti), l-as sustine total, pe principiul ca viata unui singur om este mai importanta decat viata a milioane de caini (...si oricat de inteligenti si simpatici ar fi acestia, iar unii mai destepti decat unii semeni de-ai nostri...) ! O sa imi sara toti cretinoizii in cap, dar aceasta este singura solutie serioasa, chiar daca este radicala! Castrarea, ducerea lor intr-un adapost (sau mii de adaposturi), cu consecinte pe termen lung si foarte lung sunt utopii, care pana acum si-au atins deja limitele! Este perfect normal sa punem OMUL pe primul plan, traim intr-o societate, nu in jungla !
am sa va spun doua lucruri

un sfat si o chestie comica

chestia comica este ca Politia are obligatia prin lege sa ceara serviciului de ecarisaj alat in subordinea primariilei sa vina si sa prinda cainii vagabonzi

AM GASIT INCADRAREA: legea politiei locale art 13 lit c

sfatul meu este:

1 . vorbiti cu cainiicu voce calma si calda ca si cand ar fii copii
2. evitati sa fiti agresiva
3. folositi comanda: MARS !! scurt si ferm ca si la militari
4. puteti sa le dati si de mancare din cand in cand (si ni privit gestul ca pe un santaj ci cape un act de bunatate)

TOTUSI CAINII NU LATRA LA OAMENII BUNI
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Ianuarie 2011
cernencobogdan, utilizator
Asta cu latratul la oameni rai nu prea tine...Am vecine mari hranitoare de caini ce au fost latrate si muscate ..... eu nu am nimic cu animelele in general( nici ele cu mine;), nefiind latrata ....), dar sa traim intre fecale de caini si sa incurajam haitele printre blocuri mi se pare total neconform cu o viata urbana!...deoarece un om civilizat nu face WC public din partile comune sau strazi ...vorba unui prieten : de-i asa dor de animale sa-si ia o vaca sau sa se mute de unde a venit, nu sa traiasca nostalgii idilice la bloc !
Cine vrea caine sa si-l ia acasa si sa- ingrijeasca, sa-l pupe, sa se joace cu el, orice vrea. Eu sincer iubesc animalele, dar intr-adevar singura solutie de a scapa de acesti caini vagabonzi, maidanezi sau cum ati vrea sa le spunem este eutanasierea lor; musca oamenii, omoara oamenii, lasa atata mizerie in urma lor, rahat de caini peste tot in parcuri, pe strazi, samd, Singura solutie eutanasierea, dar nimeni nu ia nici o atitudine in tara asta.
Nu se ia nici o atitudine si din cauza oamenilor...in fiecare bloc exista cel putin o vecina pe tiparul : mama animalelor, care nu are ceva mai bun de facut decat sa hraneasca aceste animale...si , mai aales sa faca isterii in momentul in care cineva indrazneste sa spuna ceva.sa nu iutam ca modul in care se intelege sa se aiba grija de un caine este departe de a fi unul civilizat..cainele este necontrolat, e scos in fata blocului sa-si faca nevoile e lasat sa se inmulteasca haotic , fara sa le pese de pe unde ajung puii...un comportament nostalgic taranesc, deoarece simpla parasutare la oras cu personalul clasa a 3-a comunist nu aduce dupa sine si elevarea mult ravnita...dobvada ca pe majoritatea ii deranjeza mai mult daca parchezi in locul lor ( cutumiar acordat) decat daca fac slalom printre fecale canine

Alte discuții în legătură

Eutanasierea cainilor maidanezi AntiMaidanez AntiMaidanez Buna ziua, Sunt din Bucuresti, un oras care timp de ani de zile n-a reusit sa-si rezolve problema cainilor vagabonzi. 10000 de oameni sunt muscati IN ... (vezi toată discuția)
Pentru iubitorii si mai ales, neiubitorii de catei ela david ela david Imi plac animalele. :)Am avut de-a lungul vietii atat ca si copil in casa parintilor mei, cat si ca adult la casa mea tot felul de animale: hamsteri, porcusori ... (vezi toată discuția)
Amenda daca esti prins ca hranesti cainii vagabonzi codulmuncii codulmuncii Pentru starpirea cainilo vagabonzi, maidanezilor, cainilor fara stapani etc. municipalitate a gasit si urmatoarea solutie: cetateanul care va fi prins de catre ... (vezi toată discuția)