avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Mai exista Hingheri?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Mai exista Hingheri?

Zi de zi , ca si mai toti concetatenii mei suntem agresati de haite de caini...unii au inceput sa-si achizitioneze arme impotriva lor....ceeste de facut? unde sunt hingherii ? cine poate intervenii? daca nu, cum putem sa facem ceva?
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 14:17, 7 Februarie 2011
raspunsul privind sarcina asigurarii sigurantei cetateanuui l-am dat

puteti depune solicitare la ori ce primarie pt ca este obligata sa ia masuri

v-am dat privind comportamentul fata de caini

referitor la igiena spatiului public ...HM

cainii sunt o problema ? nici pedeparte

oamenii urineaza si fefecheaza in mijlocul orasului si tuturor li separe normal

parintii ii invata pe copii sa faca cele de mai sus in plin bulevard pe spatiul verde si li se pare normal

si voi vorbiti de caini


HA HA HA


nu stiu in ce oras locuiti

eu stau intr-un oras MURDAR si nu pot sa fac nimic pt ca daca mas intoarce in orasul natal care este FOARTE curat nu as avea ce sa muncesc
sincer, unde locuiesc eu( cam de cand m-am nascut ) in bUCURESTI nu am vazut cineva sa-si faca nevoile pe strada...iar daca as vedea pe cineva as interveni cumva...macar sa-i fac o poza sa o dau pe net:D...va sfatuiesc sa faceti la fel! pe urma pentru asta chiar puteti sesiza politia ...in cazul cainilor insa PAS!...iar cand eram eu copil in cartierul asta Bucurestean cainii erau luati de hingeheri...asa ca nu am prea crescut cu maidanezi pe strada
capitala noastra este un oras murdar de 20 de ani,asa ca nimic din ce spuneti nu este real,cand era curat erati prea mica.ce facem cu comunitarii am inteles din cele postate,dar ce facem cu animalele bipede care s-au inmultit f. mult dupa asa zisa revolutie???astazi primarii s-au adunat sa hotarasca soarta acestor maidanezi,propun sa ne reintalnim peste cateva luni sa vedem daca se schimba ceva,eu sunt pesimista privind schimbarea.
Poate puteti intreba si daca mai exista criminali, violatori, vorbesc despre categoria-CUVANTATOARE-BIPEDE.Acestia nu vi se pare ca sunt pedepsiti prea putin pentru ceeace fac.Sunt oameni, deci se presupune ca sunt inzestrati cu cat de cat ratiune spre deosebire de animale.Cu ce sunt de vina animale care ataca(este cazul femeii care a sarit gardul sa fure fier vechi si a fost atacata de cainii de acolo, care iai aparau teritoriul).Cu ce sunt de vina animalele , daca omul nu stie sa le imputineze, nu prin impuscare, prin otravire ci prin metode "ortodoxe" ,caci pe dealta parte consideram ca noi suntem mai buni ca animalele, doar pt.ca suntem oameni.Si eu am fost muscata de un caine dar a fost vina mea-m-am apropiat de el in timp ce manca, ceeace pt.el a insemnat ca am atentat la mancarea lui.Categoric, exista si caini rai dar oamenii ii intrec=D>=D>=D>
Cainii se adapateaza in timp la conditiile mediului inconjurator. Daca oamenii-s cum sunt... si cainii vor deveni la fel de rai ?
Solutii ... da, avem, dar nu le va implementa niciodata nimeni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eutanasierea cainilor maidanezi AntiMaidanez AntiMaidanez Buna ziua, Sunt din Bucuresti, un oras care timp de ani de zile n-a reusit sa-si rezolve problema cainilor vagabonzi. 10000 de oameni sunt muscati IN ... (vezi toată discuția)
Pentru iubitorii si mai ales, neiubitorii de catei ela david ela david Imi plac animalele. :)Am avut de-a lungul vietii atat ca si copil in casa parintilor mei, cat si ca adult la casa mea tot felul de animale: hamsteri, porcusori ... (vezi toată discuția)
Amenda daca esti prins ca hranesti cainii vagabonzi codulmuncii codulmuncii Pentru starpirea cainilo vagabonzi, maidanezilor, cainilor fara stapani etc. municipalitate a gasit si urmatoarea solutie: cetateanul care va fi prins de catre ... (vezi toată discuția)