avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... procura notariala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

procura notariala

buna ziua . va rog putin ajutor.... detin un contract leasing pentru o masina.vreau sa vand masina,am gasit un client care vrea sa achite integral contractul de leasing. clientul doreste pentru siguranta s a sa se faca actele direct pe numele sau ,insa nu se poate acesta nefiind beneficiarul contractului existent. se poate sa facem o procura notariala sa l imputernicesc pe client sa se ocupe de actele de reziliere a contractului meu pentru siguranta sa, apoi sa facem si actele de vanzare cumparare? multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 10:07, 30 Ianuarie 2011
Dar la firma de lesing nu poate prelua el contractul?
In prealabil puteti incheia un act notarial, cand primiti suma care vi se cuvine si in care acesta precizeaza ca de la acest moment preia drepturile si obligatiile dvs. rezultate din acest contract. E mai simplu.
buna ziua,
nu prea aveti cum sa vindeti masina intrucat dvs nu sunteti proprietarul acesteia, proprietar este firma de leasing.
cel mai indicat este sa mergeti la firma si sa respectivul sa preia leasingul pe numele sau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Predare leasing prin notar alyflor alyflor Am o masina in leasing la care nu mai pot plati ratele.Am dat anunt pt a fi preluat acest leasing de catre altcineva contra unei sume.Din cauza ... (vezi toată discuția)
Preluare leasing NicuAdrian NicuAdrian Buna ziua Am si eu o problema cu predarea de leasing daca ma puteti ajuta cu un sfat sau ce am de facut. Problema se pune in felul urmator: Anul trecut am ... (vezi toată discuția)
Preluare de leasing crissybmw crissybmw Buna ziua, am o "problema" daca pot spune asa. Am un amic care a fost director de vanzari la Bcr Leasing si si-a cumparat o masina in lesing, bineinteles cu ... (vezi toată discuția)