avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Grilele de la examenul pt. cei cu 5 ani vechime
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Grilele de la examenul pt. cei cu 5 ani vechime

Pt. cei interesati s-au publicat grilele de la examenul de admitere in magistratura pt. cei cu 5 ani vechime, examen sustinut in 13 aprilie.
De asemenea au aparut si rezultatele finale.
[ link extern ]

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:10, 10 Septembrie 2008
Cu cat timp inainte trebuie sa te apuci de invatat?
In afara de coduri ce alte carti ai mai citit.......
Cât timp înainte..??
Cât consideri tu că ţi-e de ajuns să te iei cu ei la trânte :training:
Adică.....:D .....când ţi-o zice cineva: "Zi-mi condiţiile abuzului de drept în procedură civilă" tu să sari imediat cu răspunsu'....
Cam atâta timp ţi-ar trebui....

La examenu' ăsta merg după cărţile celor consacraţi de la Bucureşti: Boroi - C p c, Neagu - C p p, Beleiu, Deak, Bîrsan, Stătescu şi Bîrsan - civil, Bulai, MItrache - penal.
Cel puţin atea sunt cele după care m-am înfruptat eu :D
Buna si felicitari celor care au intrat.
In toamna implinesc si eu 5 ani vechime in meserie si ma bate gandul sa-miincerc norocul.
Cei care ati dat, imi puteti spune cum s-a dat?
teoria grila intr-o zi, apoi cedo si organizarea jud. in alta zi? La org. jud. cum se da?

stiti ceva, ce se aude - anul viitor se va mai organiza? (am inteles ca cei care au intrat acum au urmat ceva cursuri de o luna la INM, deci ar trebui sa stie ceva zvonuri daca se mai organizeaza sau nu)

se dau grilele toate intr-o zi, intr-un examen care dureaza 4 ore.
Se va mai organiza şi anul acesta...sau cel puţin aşa cred eu.
Uitaţi-vă pe şedinţa CSM din 4 septembrie - s-ar putea sa il stabileasca atunci.

Alte discuții în legătură

Posibile noi probe la admitere la inm 2011-2012 - incredibil ce vor sa faca! mer_123 mer_123 Acum cateva zile s a afisat pe saitul CSM un anunt privind recrutarea magistratilor pe viitor (aflata in dezbatere publica),probabil va intrebati ce vor sa ... (vezi toată discuția)
Admitere Anamaria_Larisa Anamaria_Larisa Vreau sa mi se explice si mie care este diferenta intre \"admitere in magistratura\" si \"admitere la Institutul National de Magistratura\" (vezi toată discuția)
A intrat cineva la magistratura dintre cei de pe aici??? mattei_d mattei_d Ati reusit sa intrati la magistratura?cum a fost?catati invatat?laudati-va aici ca sa stiu si eu ce am de facut in continuare. Sper ca acest subiect sa ne ... (vezi toată discuția)