Am primit o citatie de la Judecatoria Dragomiresti pentru à me prezenta pe data de 23 februarie pentru fond-superficie. Or, pe internet se spune ca este o problema care priveste tribunalul civil, deoarece reclamantul cere un drept de superficie.
Ceea ce mi se pare bizar este o citatie pentru prezentare "complectat cu arestare"!!!! Eu pana acuma credeam ca se procedeaza la arestarea unei persoane susceptile de a fii comis o infractiune.
In textul citatiei, mi se cere de a ma prezenta personal la interogatoriu!!!
Mentionez faptul ca reclamantul este fratele meu vitreg care a construit fara autorisatie pe terenul meu care mama mi l-a atribuit mie profitand de absenta mea din tara. De plus, acest frate o bate pe mama zilnic, o ameninta cu moartea si politia nu intervine. Eu i-am cerut sa evacueze terenul, presupun ca de aceasta primesc citatia.
Citatia pe care am primit-o mi s-a parut bizara pentru acele doua expresii: citatia este redactata in felul urmator
"MM, cu ultimul domiciliu in XXX, strXXX nr.XXX este chemata in aceasta instanta, camera Sala de sedinta, complet cu arestatii, in ziua de XXX oraXXX in calitate de parata in proces su XX in calitate de reclamant pentru fond-superficie.
In caz de nereprezentare a partilor, se va putea trimite un inscris, judecata urmand sa se faca in lipsa
Personal la interogatoriu
Etc etc
Ceea ce mi s-a parut bizar in citatie, sunt expressiile "complet cu arestatii" si "personal la interogatoriu" singurele expresii pe un fond negru apasat - fara indoiala sunt doua expresii folosite in toate citatille venind de la o judecatorie intr-un proces civil?! #-o
Nu trebuie sa va speriati ,sunt doar vreo 4 cauze penale iar restul sunt cauze de fond funciar, actiune in constatare, pretentii, granituire.Deoarece se judeca si pe penal din aceasta cauza au spus"complet cu arestatii".Deobicei aceste cauze se judeca primele, mai ales daca sunt arestati adusi cu politia( cauzele sunt ultraj, nerespectare hotarari judecatoresti, infrctiuni circulatie drumuri publice-din ziua de 23 februarie 2011).
Pentru a fi citat personal la interogatoriu, ar fi insemnat sa mai fi fost un termen, la care sa se fi admis aceasta proba.D-voastra nu ati participat la cerere de propunere si acceptare probe?