avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1246 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Citatie de prezentare in fata tribunalui pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Citatie de prezentare in fata tribunalui pentru fond-superficie

Buna seara,

Am primit o citatie de la Judecatoria Dragomiresti pentru à me prezenta pe data de 23 februarie pentru fond-superficie. Or, pe internet se spune ca este o problema care priveste tribunalul civil, deoarece reclamantul cere un drept de superficie.

Ceea ce mi se pare bizar este o citatie pentru prezentare "complectat cu arestare"!!!! Eu pana acuma credeam ca se procedeaza la arestarea unei persoane susceptile de a fii comis o infractiune.

In textul citatiei, mi se cere de a ma prezenta personal la interogatoriu!!!

Mentionez faptul ca reclamantul este fratele meu vitreg care a construit fara autorisatie pe terenul meu care mama mi l-a atribuit mie profitand de absenta mea din tara. De plus, acest frate o bate pe mama zilnic, o ameninta cu moartea si politia nu intervine. Eu i-am cerut sa evacueze terenul, presupun ca de aceasta primesc citatia.

Va multumesc anticipat pentru raspuns

Cu respect

M
Cel mai recent răspuns: hidalgo , utilizator 10:43, 31 Ianuarie 2011
Ori veniti in tara pe acel termen, ori trimiteti in scris cererea de angajare aparator, ori desemnati un mandatar... Ca altfel riscati sa-l avantajati pe reclamant.
O sa me prezint la proces, va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un mic sfat va rog, multumesc frumos inout inout Buna ziua, Am o intrebare va rog: Am primit acasa o citatie in calitate de \"parat\": Numãr unic dosar: xxx/xxx/2009 Înregistrat în data ... (vezi toată discuția)
Servitute trecere, obligaþie de a face pauldrv pauldrv Bună ziua, Vă prezint o situaţie în care am intrat, fără nici o vină sau vreo idee de rezolvare: Din anul 2005, deţin un teren într-o localitate ... (vezi toată discuția)
Sora mea vrea sa imi vand casa si sa ii dau parte pentru ca o ingrijeste pe mama Dumitruti Dumitruti Sora mea me o dat in judecata, sa imi vand casa, ca ea grijeste de mama. Casa este a mea, titlu de propietate este doar pe numele meu, nici mama nici sora nu ... (vezi toată discuția)