Doresc sa demarez a afacere, din pacate nu am bani, din fonduri nerambusabile asi dori sa infiintez o gradinita particulara, mediu urban . Doresc sa cumpar o cladire si dotarile necesare pt. gradinita din banii primiti. E o idee buna, am sanse sau nu de a obtine banii necesari pentru a demara aceasta activitate? Multumesc:O:((
Daca sunt programe si intocmiti documentatia necesara sunt sanse, insa.... ceea ce poate nu stiti e ca trebuie sa demarati procedurile si sa suportati din fonduri proprii investitia si doar dupa aceea veti incasa si banii din program.
Eu nu mai am incredere in consultanti sau in acele societati care te "imbrobodesc" asa de frumos pana platesti taxa, care este deloc neglijabila. In urma cu aprox.3 ani am fost contactat de catre o societate care s-a angajat ca imi ofera toate informatiile si sprijinul necesar pt. intocmirea dosarului cu sanse de reusita, spuneau ei, de 100 %. Am platit la acea ora 14 milioane lei (1400 lei noi). Dupa ce am trimis banii, am mai vb la telefon de vreo 2-3 ori, spunandu-mi sa am rabdare ca totul se rezolva in favoarea mea. Am asteptat, crezandu-i, dar raspunsul nu mai venea. Sa fiu scurt sa nu plictisesc, vreo 6-8 luni nu am mai corespondat cu ei. Am dat eu un telefon, mi-au raspuns si mi-au spus ca dosarul este aproape gata, s.a.m.d., pana am renuntat eu. M-am consolat cu ideea ca am fost FRAIER si ca m-am pacalit, asa ca eu doresc celor care vor sa acceseze fonduri europene multe "SUCCESURI".