Doresc sa demarez a afacere, din pacate nu am bani, din fonduri nerambusabile asi dori sa infiintez o gradinita particulara, mediu urban . Doresc sa cumpar o cladire si dotarile necesare pt. gradinita din banii primiti. E o idee buna, am sanse sau nu de a obtine banii necesari pentru a demara aceasta activitate? Multumesc:O:((
Din ce descrieti dvs., este posibil sa fi cazut in "plasa CEPU". Este un caz destul de bine documentat pe diferite site-uri. Va reamintesc ca insa ca responsabilitatea oricarei relatii contractuale revine ambelor parti, adica si dvs. trebuia sa va asigurati contractual ca veti primi ceea ce ati platit.
Prima afirmatie care ar fi trebuit sa vi se pare dubioasa era asigurarea unei reusite de 100%. Niciun consultant care respecta etica profesionala nu poate face o astfel de afirmatie.
Societatea era din Cluj. De asta am avut incredere. De regula cei jumatatea de nord a tarii par mai seriosi, desi proverbul cu padurea fara uscaturi este valabil si acolo. Am incheiat un contract cu ei cu clauze destule, dar ... asta e.Vreau sa va spun ca totul a fost negociat si transmis numai prin telefon si fax. Sa fi fost eu prea credul, sau dorinta de a reusi era prea mare?