avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
LIVE, ACUM (498 PARTICIPANȚI) Reforma fiscală 2025-2026: Implicații și strategii de optimizare
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Nu se poate fara avocat ?
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Nu se poate fara avocat ?

Am un dosar la CEDO, in faza finala. Am deja raspunsul guvernului la care trebuie sa raspund. Problema este ca de la CEDO mi s-a trimis si un formular de procura , pentru angajarea unui reprezentant (avocat). Desi as vrea sa fiu reprezentata de un avocat, din pacate in acest moment nu imi pot permite d.p.d.v. financiar sa imi angajez un avocat, pentru ca doar pentru studierea dosarului se cere o suma foarte mare pentru mine.Practic imi este imposibil acum sa angajez un avocat. Dosarul l-am trimis eu singura la CEDO, nu s-ar putea asa in continuare, daca nu am posibilitati financiare sa angajez un avocat? Cum ar trebui sa procedez ? Va multumesc foarte mult.
Tare asta , specifica romaniei, am intalnit multe situatii similare pe parcursul a 5 ani de procese :))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere cedo mr_bachus mr_bachus Am trimis o cerere catre CEDO, am primit confirmarea primirii cererii de la Strasbourg, insa de atunci au trecut 4 luni si n-am mai primit absolut nimic ... (vezi toată discuția)
Reprezentare juridica cedo ContSters159341 ContSters159341 As vrea sa stiu daca la CEDO exista posibilitatea reprezentarii juridice din partea Curtii, similar cu avocatul din ofiuciu de la noi , in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Si totusi... Lumi50 Lumi50 Daca dreptul la aparare este un DREPT si nu o OBLIGATIE si daca pana in aceasta faza a procedurii la CEDO am facut totul singura fara avocat, nu se poate ca si ... (vezi toată discuția)