Subsemnatul, persoana fizica, am incheiat un contract cu un furnizor de servicii telefonice si internet, persoana juridica. Incepand cu luna iulie 2010 am constatat ca pe facturi apare alt numar de contract iar valoarea si conditiile prestarii serviciilor s-au modificat. Dupa mai multe reclamatii verbale si in scris, furnizorul mi-a trimis prin e-mail copia unui nou contract datat iunie 2010 in care semnatura mea este falsificata in mod grosolan (nu seamana nici din avion!). Cum ar trebui sa procedez pentru a reveni la conditiile contractului initial si pentru a fi sanctionat exemplar un astfel de abuz ?Multumesc.
#-o Si...ce,D-zeu,putem face ????De ce statul,prin organismele sale,permite magarii pe fata?Cum erau,sau,poate mai sunt(??) teleconcursurile alea de la tv...Statul stia ca se fura,dar afacerea mergea!!!X-(X-(X-(#-o
Mai bine incercati sa luati legatura cu persoana care v-a intocmit contractul, foarte posibil sa fi gresit exemplarul si sa-l fi refacut fiind presat de catre conducere..care..normal ca nu va mai recunoaste.
O plangere penala ii poate aduce destule neplaceri pentru o clipa de nesiguranta sau de neputinta...
Cu siguranta va fi dispus sa va achite contractul pentru reziliere sau orice alta problema aveti.