avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1164 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Falsificare semnatura pe contract
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Falsificare semnatura pe contract

Subsemnatul, persoana fizica, am incheiat un contract cu un furnizor de servicii telefonice si internet, persoana juridica. Incepand cu luna iulie 2010 am constatat ca pe facturi apare alt numar de contract iar valoarea si conditiile prestarii serviciilor s-au modificat. Dupa mai multe reclamatii verbale si in scris, furnizorul mi-a trimis prin e-mail copia unui nou contract datat iunie 2010 in care semnatura mea este falsificata in mod grosolan (nu seamana nici din avion!). Cum ar trebui sa procedez pentru a reveni la conditiile contractului initial si pentru a fi sanctionat exemplar un astfel de abuz ?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: giony18 , utilizator 16:24, 8 Iunie 2011
#-o Si...ce,D-zeu,putem face ????De ce statul,prin organismele sale,permite magarii pe fata?Cum erau,sau,poate mai sunt(??) teleconcursurile alea de la tv...Statul stia ca se fura,dar afacerea mergea!!!X-(X-(X-(#-o
Ultima modificare: Miercuri, 8 Iunie 2011
marimice, utilizator
Mai bine incercati sa luati legatura cu persoana care v-a intocmit contractul, foarte posibil sa fi gresit exemplarul si sa-l fi refacut fiind presat de catre conducere..care..normal ca nu va mai recunoaste.
O plangere penala ii poate aduce destule neplaceri pentru o clipa de nesiguranta sau de neputinta...
Cu siguranta va fi dispus sa va achite contractul pentru reziliere sau orice alta problema aveti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violare corespondenta - penitenciar utilizatorx utilizatorx Buna ziua! Poate ca nici nu trebuia sa pun intrebarea la aceasta sectiune...ci mai degraba la o revista... As vrea sa intreb...ce se poate intampla daca un ... (vezi toată discuția)
Violarea intimitatii amadeutza amadeutza Buna ziua, as dori sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea chestiune: Eu posed un calculator personal cu o conexiune la internet , la o retea de cartier. Am ... (vezi toată discuția)
Unde se depune plangerea penala -la parchet sau la politie? LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Nu am facut si nu am depus niciodata o plangere penala si de aceea sunt foarte nelamurit cu privire la institutia catre care trebuie inaintata si ... (vezi toată discuția)