In perioada de observatie - deci inteleg din intrebare ca dreptul de administrare al debitoarei nu a fost ridicat - administratorul special poate reprezenta debitoarea in toate litigiile in care debitoarea este implicata, desigur alaturi de administratorul judiciar care va fi si el citat (vezi art.87 pct.2 si 5 Cod proc. civia). Bafta multa !
Am si eu o intrebare legata tot de atributiile administratorului special. Am un administrator special, un administrator judiciar si un director general demisionar. Cine semneaza in cartea de munca a directorului general demisionar? Administratorul special sau administratorul judiciar? Mai mult. Am decizii de concediere individuala dar sicolectiva. CIne semneaza aceste documente in firma? Administratorul special ar dori sa le semneze administratorul judiciar sau directorul general. Se poate aceasta este intrebarea si daca nu se poate care ar fi baza legala precum numai administratorul special poate semna actele de administrare dintr-o firma supusa legii 85/2006? Este vorba despre un SA care are aprobat planul de reorganizare judiciara dar noul administrator special nu are curaj sa semneze unele acte de dreptul muncii.
Insolventa
anamaria30
buna ziua!am un srl si o firma de recuperari a cerut insolventa acestuia,din cauza unor datorii .am bunuri pe aceasta societate,insa in februarie 2011 am ... (vezi toată discuția)