avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită tittlu executoriu
Discuție deschisă în Executare silită

tittlu executoriu

ce reprezinta un titlu executoriu si de cind isi produce efectul?se poate face o executare silita anaf fara existenta unei hotarari judecatoresti?va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Tordoi DAD Consult S.R.L. , Consilier juridic 20:39, 31 Ianuarie 2011
ANAF-ul are reglementare proprie pentru emitere titlu executoriu si demarare executare silita, reglementare pe care o puteti verifica in codul de procedura fiscala. Nu este nevoie de hotarare judecatoreasca pentru a porni executarea silita.
daca nu detin nimic in proprietate ,nu am nici seviciu,iar toate bunurile sint pe numele tatalui me care a decedat urmasi ai acestuia fiind decit eu si mama mea ce se poate intimpla in cazul executarii silite?va multumesc.
Pai o parte din bunurile tatalui dvs. au intrat in patrimoniul tau? Ati facut succesiunea?
Daca da, vei fi executata pe partea pe care ai mostenit-o
nu am facut succesiunea
actiunea oblica e la indemana creditorului, dar parerile sunt impartite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Date cu caracter personal - solicitare de la primarie. Minodora Sorian Minodora Sorian Buna ziua. Se incheie un contract de imprumut de bani intre doua parti. Nu se restituie imprumutul la scadenta. Imprumutatorul incepe executarea silita prin ... (vezi toată discuția)
Executare silita - acceptarea mostenirii de catre creditori crystyn71 crystyn71 Buna seara! Scuze de deranj , dar am si eu o mica nelamurire. Am un credit ajuns in stare de executare silita nu am bunuri pe numele meu ,dar in decembrie 2012 ... (vezi toată discuția)
Partajul succesoral se poate cere de catre creditorii mostenirii doar dupa deschiderea unui dosar de executare? catinf catinf Buna ziua. Pentru a cere partajul succesoral, un creditor al mostenirii trebuie mai intai sa deschida un dosar de executare silita (incuviintat de instanta) ... (vezi toată discuția)