avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1953 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Intrebare
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Intrebare

Pot trece in registrul incasari contributiile FNUASS sanatate platite din urma(pe ultimile 5 luni)?Tin sa specific ca in perioada respectiva nu aveam PFA.
Cel mai recent răspuns: aliona_1971 , utilizator 15:10, 31 Ianuarie 2011
Nu am depus acele declaratii.Inca nu am incheiat RJIP pe 2010

Erorile se corecteaza prin taierea cu o linie a textului sau a cifrei gresite, pentru ca acestea sa poata fi citite, iar deasupra lor se scrie textul sau cifra corecta.
Corectarea se face pe toate exemplarele documentului justificativ si se confirma prin semnatura persoanei care a intocmit documentul justificativ, mentionandu-se si data efectuarii operatiunii de corectare.

pot sa tai acel rand si sa modific totalul?
Ultima modificare: Luni, 31 Ianuarie 2011
aliona_1971, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corectare eroare cronologica in registrul jurnal incasari si plati a21alex a21alex Buna ziua. Am fost autorizat in urma cu 3 luni ca PFA, cod CAEN 5920 - activitate principala. Folosesc intreg apartamentul proprietate personala si am ... (vezi toată discuția)
Corectii in registru jurnal lory_g lory_g Puteti va rog sa-mi spuneti cum se corecteaza sumele trecute in registrul jurnal I. Lunar in registrul jurnal se trec manual totalul rulajelor ... (vezi toată discuția)
Registru de incasari si plati Maganu Geta Maganu Geta Cum se completeaza? Ce trebuie scris? Ce operatiuni trebuie trecute aici? Trebuie trecuta si factura si val. nirului sau doar val. facturii si ... (vezi toată discuția)