avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Abuz asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Abuz asociatie de proprietari

Parintii mei sunt proprietarii apartamentului unde locuiesc.De cativa ani s-au mutat intr-o casuta de vacanta la tara,lasandu-ma pe mine,pe sotia mea si cei doi copii ai nostrii singuri in apartament.Chiar daca s-au mutat si au facut cerere de scoatere din evidenta contabila de la asociatia de proprietari,administratora se incapataneaza sa opreasca o cota parte pentru acestia.Astfel ca la intretinere la nr. persoane apare 2/4,adica 2 persoane ,parintii mei care nu mai stau in apartament si noi 4 cei ramasi.Am incercat sa stau de vb. cu administratia ca fac un abuz si ca,chiar daca parintii mei lunar vin cate o zi pentru asi ridica pensia,tot nu sunt indreptatiti sa calculeze o cota parte pentru ei.Va rog frumos sa-mi spuneti daca e corect,cui sa ma adresez sa denunt acest abuz si sub ce forma.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 10:32, 31 Ianuarie 2011
Ati facut o cerere scrisa catre presedintele asociatiei sa fie scosi de la plata cotelor de intretinere parintii dv?
Persoanele care nu locuiesc in apartament sunt scutite de plata electricitatii, salubritatii si gazelor

Ati intrebat la administratie ce reprezinta acel 2/4? Cate camere are apartamentul dv? Nu cumva 2?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce drept are administratorul de bloc sa treaca la intretinere mai multe persoane dacat trebuie? mihaela12345 mihaela12345 Administratora parintilor mei au trecut la intretinere 4 persoane, desi stateau doar 2. Cand au intrebat parintii mei de unde au scos asa ceva au zis ca m-a ... (vezi toată discuția)
Cate persoane se trec la intretinere daca nu locuieste nimeni in apartament angeluci72 angeluci72 salut si felicitari celor ce au deschis aceasta pagina web. am si eu o nelamurire; acum 7 ani am cumparat un apartament in tara(muncesc cu sotia in spania) si ... (vezi toată discuția)
Plata intretinerii la apartament nelocuit miborion miborion Buna ziua, Am o problema la cu administratorul asociatiei de propietari in blocul in care am cumparat in Ianuarie 2013, un apartament. Concret, din ianuarie ... (vezi toată discuția)