avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buletinul de identitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buletinul de identitate

ma rugat o vecina sa va intreb cefel de timbre trebuie ca sa trimita la judecatorie ca sa dea copie dupa divort ca sasi poata face buletinul.de cat timbru
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 11:04, 31 Ianuarie 2011
Cererea de legalizare a unei sentinte de divort se adreseaza presedintelui instantei si va fi insotita de o chitanta a taxei de timbru de 2.00 lei , un timbru jud. de 0,15 lei si evident hotararea a carei legalizare se solicita.
Daca nu se mai afla in posesia hotararii de divort, va fi necesar sa formuleze in prealabil o cerere prin care sa i se elibereze o copie xerox a acesteia de la dosar si ulterior sa formulez cererea de mai sus.
Ambele cereri se depun personal si se ridica personal.
Ultima modificare: Luni, 31 Ianuarie 2011
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca divort prin acord ionutgcalin ionutgcalin Buna ziua,ma puteti ajuta va rog frumos prin a-mi spune ce acte imi sunt necesare(taxe,timbre judiciare...etc.) pentru a obtine o copie sau o alta hotarare ... (vezi toată discuția)
Schimbat nume si acte dupa divort vasimarian13 vasimarian13 sora mea trebuie sa vina din strainatate sa-si schimbe actele(expira) si numele;are hotarare de divort definitiva.la perfectarea actelor are nevoie de ... (vezi toată discuția)
Copia unei hotarari judecatoresti sorin_alexandrescu sorin_alexandrescu Am o H.J. care a devenit greu lizibila ,(a fost scrisa la masina in mai multe exemplare - la indigo). Ce trebuie sa fac pentru a obtine o copie a documentului ? (vezi toată discuția)