avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SALARII / IANUARIE 2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SALARII / IANUARIE 2011

Poate ma ajuta cineva in privinta stabilirii salariilor pe luna ianuarie 2011.Se apropie data cand trebuie sa platim salariile pe ianuarie, insa nu stim ce salarii sa luam in calcul.Salariul minim brut pe tara este de 670 lei; acestuia ii mai aplicam coeficientii de ierarhizare conf. CCM pe 2007-2010 sau nu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:18, 22 Februarie 2011
mihaelastir a scris:

pentru unul cu studii superioare sa inteleg ca salariul minim este de 1340 ?:sorry:


Nu exista baza legala pentru acest salariu , daca se ia in considerare sustinerea Minsiterului Muncii ca nu maoi exista CCMN.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul salariul minim pe economie. Anacrsitina Anacrsitina Va rog,ma poate cineva lamuri: va trebui sa modific salariile la mai multe firme,toate private,calculez coeficientii la 600 ron sau la 700 ron? Am salariati ... (vezi toată discuția)
Salarul minim pe economie 2011 pro-acva pro-acva BUNA ZIUA, AS AVEA O RUGAMINTE. IN LEGATURA CU SALARIUL MINIM PE ECONOMIE LA CEI CARE AU SI CEI CARE NU AU STUDII SUPERIOARE SE VA MODIFICA? DACA DA ... (vezi toată discuția)
Care e salariul minim la privat pentru studii superioare? hgabi hgabi Buna ziua, va rog sa ma lamuriti si pe mine, trebuie sa angajez o persoana pe un post care necesita studii superioare. Mentionez ca sunt un angajator privat. ... (vezi toată discuția)