avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contracte inchiriere spatii comerciale
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contracte inchiriere spatii comerciale

pe ce perioada se poate inchiria UN SPATIU COMERCIAL ,PENTRU A FI LEGAL ACEL CONTRACT.
Cel mai recent răspuns: Av. Emil-Mihail Tatu , Avocat 15:58, 1 Februarie 2011
Pe orice perioada doriti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals in acte??? selena1720 selena1720 Buna seara, Problema mea este urmatoarea... In decembrie 2013 am inchiriat un spatiu pentru a putea deschidea o cafenea bar/club.. Cand am dorit sa inaintez ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu de la o firma care ulterior a fost trecuta sub administrare juduciara NICOLAE LAMBRU NICOLAE LAMBRU Buna ziua, In urma cu 6 luni am inchiriat un spatiu comercial destinat alimentatiei publice (restaurant) de la admininstratorul unei alte societati ... (vezi toată discuția)
Inchiriere imobil cvasi-inexistent batzik batzik Exista un contract de inchiriere al carui obiect este 'spatiu comercial in suprafata de x m2 in Timisoara, str. x nr y (etaj). Pe baza acestui contract mi-am ... (vezi toată discuția)