avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

înainte de a da instanta o hotărâre ( mentionez ca ne judecam de aproape 3 ani pentru un partaj), mi s-a comunicat ca peste o saptamână se va lua o hotărâre, avocatul meu trebuie să depună nişte concluzii, nemulţumiri?
Cel mai recent răspuns: Av. Emil-Mihail Tatu , Avocat 15:53, 1 Februarie 2011
Cel mai probabil instanta a amanat pronuntarea intocmai pentru depunerea de concluzii scrise. Deci da, in principiu ar trebui sa se puna concluzii scrise.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitate depunere concluzii intre doua amanari Sergiu92 Sergiu92 Buna ziua, Partaj, ultimul termen s-a numit \"amana pronuntarea\", de fapt ar fi fost primul termen la care s-ar fi pronuntat. Inaintea acestui termen urma ... (vezi toată discuția)
Cale de atac - pot schimba avocatul, pot prezenta alte inscrisuri? t_zdru t_zdru exista vreo modalitate ca in perioada care incepe de la sedinta de apel pina la pronuntarea sentintei ( o saptamina) de schimbare a avocatului sau de ... (vezi toată discuția)
Concluzii scrise si pronuntarea hotararii flori9 flori9 Buna ziua, am ajuns la ultimul termen intr-un proces de partaj succesoral, nu mi s-au admis obiectiunile la lotizarea finala si am ramas sa depun concluziile ... (vezi toată discuția)