Armenteros 
	    	Utilizator

Armenteros 
	    	Utilizator	    

AxxellS 
	    	Utilizator

AxxellS 
	    	Utilizator	    

Sunt nou in acest bloc, insa am experienta administrarii blocului din care provin si unde am avut probleme legate de legalitatea acestei rubrici, dupa publicarea legii 677/2001, cand mai multi proprietari mi-au cerut sa le scot numele din liste, identificarea facandu-se (cum este si normal) doar dupa nr apartamentului. De-asemenea, din motive personale, nu doresc sa-mi fie afisat numele pe lista de intretinere. Exista vre-o alta baza legala pentru un astfel de demers in afara de prevederile acestei legi??
Daca majoritatea proprietarilor a fost de acord si exista o hotarare in acest sens, atunci e legal.
 Armenteros 
	    	Utilizator

Armenteros 
	    	Utilizator	    

elga50 
	    	Moderator

elga50 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 Ciubotariu_Marcel	                   

intamplator am participat la un seminar privind protectia datelor personale, la care un domn a mentionat faptul ca tabele privind calculul cheltuielilor comune ... (vezi toată discuția)
	                    Ciubotariu_Marcel	                   

intamplator am participat la un seminar privind protectia datelor personale, la care un domn a mentionat faptul ca tabele privind calculul cheltuielilor comune ... (vezi toată discuția)

victorp	                   

bunas ziua , as dori si eu daca este posibil sa-mi explice in termeni juridici ce reprezinta ,si ce cuprinde acest generic ......  \"DATE PERSONALE \" CNP , ... (vezi toată discuția)
	                    victorp	                   

bunas ziua , as dori si eu daca este posibil sa-mi explice in termeni juridici ce reprezinta ,si ce cuprinde acest generic ......  \"DATE PERSONALE \" CNP , ... (vezi toată discuția)

florindr	                   

in calitate de vicepresedinte de sindicat, pe saitul sindicatului, cu scopul informarii membrilor de sindicat, am postat un raport cu rezultatele unui control ... (vezi toată discuția)
	                    florindr	                   

in calitate de vicepresedinte de sindicat, pe saitul sindicatului, cu scopul informarii membrilor de sindicat, am postat un raport cu rezultatele unui control ... (vezi toată discuția)