avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Continut lista intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Continut lista intretinere

Este legala afisarea in cadrul listei de intretinere a unei rubrici cu datele de identificare ale proprietarilor (nume, prenume...)? Avand in vedere prevederile L.677/2001?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 03:27, 2 Februarie 2011
Daca majoritatea proprietarilor a fost de acord si exista o hotarare in acest sens, atunci e legal.
Armenteros a scris:

Daca majoritatea proprietarilor a fost de acord si exista o hotarare in acest sens, atunci e legal.
Sunt nou in acest bloc, insa am experienta administrarii blocului din care provin si unde am avut probleme legate de legalitatea acestei rubrici, dupa publicarea legii 677/2001, cand mai multi proprietari mi-au cerut sa le scot numele din liste, identificarea facandu-se (cum este si normal) doar dupa nr apartamentului. De-asemenea, din motive personale, nu doresc sa-mi fie afisat numele pe lista de intretinere. Exista vre-o alta baza legala pentru un astfel de demers in afara de prevederile acestei legi??
In Ordinul 1969/2007 al Ministerului Economiei si Finantelor nu este prevazuta rubrica respectiva.
Iar in Legea 677/2001:
Art. 3.
In intelesul prezentei legi, urmatorii termeni se definesc dupa cum urmeaza:
a) date cu caracter personal - orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale.
In listele de plata nu se mai prevede rubrica cu numele proprietarului tocmai in temeiul legii 677/2001.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectia datelor personale Ciubotariu_Marcel Ciubotariu_Marcel intamplator am participat la un seminar privind protectia datelor personale, la care un domn a mentionat faptul ca tabele privind calculul cheltuielilor comune ... (vezi toată discuția)
Date personale victorp victorp bunas ziua , as dori si eu daca este posibil sa-mi explice in termeni juridici ce reprezinta ,si ce cuprinde acest generic ...... \"DATE PERSONALE \" CNP , ... (vezi toată discuția)
Protectia datelor cu caracter personal florindr florindr in calitate de vicepresedinte de sindicat, pe saitul sindicatului, cu scopul informarii membrilor de sindicat, am postat un raport cu rezultatele unui control ... (vezi toată discuția)