avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii declaratie inventar casa sanatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

declaratie inventar casa sanatate

Buna ziua,

Am inteles ca pana pe 15 februarie trebuie depusa la Casa de Sanatate o declaratie inventar cu sumele de plata/de recuperat la 0.85 contributie concedii medicale. Modelul pentru aceasta declaratie apare intr-un proiect legislativ pe site-ul CNAS. Tot in acest proiect scrie ca declaratia se depune insotita de certificatul de atestare fiscala eliberat de ANAF. Trebuie sau nu acest cerificat fiscal? A aparut vreo lege in acest sens in afara de proiectul mentionat mai sus?

Multumesc anticipat,
Irina Tranoiu
Cel mai recent răspuns: lelcunadia , utilizator 16:10, 9 Februarie 2011
Daca ati citit proietul de lege, postati un link catre el, sa il citim si noi.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Februarie 2011
Popa Adrian, Contabil
PE site-ul CNAS avem unramtorul proiect de lege:
[ link extern ]
A aparut cumva undeva si legea? Am vb la CASMB si mi-au spus ca acela este formularul care trebuie completat (cel din proiectul de mai sus). Tot in proiect scrie ca se depune cu certificat de atestare fiscala.
Multumesc frumos, am citit, da simcer eu nu am gasit parte cu certificatul fiscal de la ANAF.

Si ma intreb daca mai are cineva de recuperat sume din 2006,2007,2008 !!!!!!!!!!!!!
Vad ca declaratia prevede asta !!!!!!

Editez ca intre timp am gasit si faza cu certificatul fiscal.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Februarie 2011
Popa Adrian, Contabil
pana la urma m-am lamurit: ieri a aparut in MO 85/02.02.2011 modelul de declaratie, termenul de depunere 15 februarie si faptul ca trebuie depusa insotita cu certif de atestare fiscala (pagina 58-59). deci o sa fie cam agitatie pe la administratii zilele astea ...
Irina este exact proiectul publicat? sau au mai schimbat ceva?

Alte discuții în legătură

Declaratie inventar contributia concedii si indemnizatii marilenam marilenam 1. Stie cineva care este modalitatea practica de completare si depunere a acestei declaratii? 2. Nu gasesc decat un fisier pdf care poate fi completat doar ... (vezi toată discuția)
Cum sa depun declaratia de inventar? kzst kzst Din motive administrative, contabila a placat de la firma, si eu trebuie sa depun declaratiile...dar cum sa depun declaratia de inventar, daca in balanta nu am ... (vezi toată discuția)
Declaratia inventar cass teo.madalina teo.madalina In legatura cu declaratia inventar care trebuie depusa sa casa de sanatate pana la data de 15.02.2011, aceasta declaratie trebuie depusa de toti ... (vezi toată discuția)