avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii declaratie inventar contributia concedii si ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

declaratie inventar contributia concedii si indemnizatii

1. Stie cineva care este modalitatea practica de completare si depunere a acestei declaratii?
2. Nu gasesc decat un fisier pdf care poate fi completat doar de mana; daca o inregistrez la ghiseu, pe suport hartie, nu ar trebui sa am si o salvare electronica?
Mai mult, ar trebui depusa impreuna cu certificatul de atestare fiscala care pentru multe firme nu poate fi emis din cauza administratiilor financiare care au fisele de platitor nereglate.
3. Cum se poate face depunerea prin mijloace electronice de transmitere la distanta, prin SIUI?
Daca a depus cineva pana acum aceasta declaratie sa ne impartaseasca si noua deosebita experienta! =D>
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 22:52, 16 Februarie 2011
Nu stie nimeni de aceasta declaratie?
:((
[ link extern ]
In linkul de mai sus aveti modele de declaratii pe care le puteti descarca

Avand in vedere prevederile Ordinului MS/CNAS nr.53/25/201, in care se stipuleaza obligatia angajatorilor de a depune si transmite Casei de Asigurari Sociale de Sanatate, pana in data de 15 februarie 2011, „Declaratia-Inventar privind contributia pentru concedii si indemnizatii de asigurari sociale de sanatate aflate in sold la 31 decembrie 2010 si neachitate pana la data de 31 ianuarie 2011, inclusiv accesoriile aferente pe ani fiscali si soldul sumelor de recuperat de la bugetului Fondului National Unic de asigurari sociale de sanatate”,
Pentru a veni în sprijinul contribuabililor care trebuie sa depuna aceasta Declaratie-Inventar, CASMB pune la dispozitia acestora modelele anexelor:
Anexa 1 – Declaratia Inventar (model);
Anexa 2 – format electronic (model).
Declaratia-Inventar in format electronic ( Anexa 2 ) este un fisier in structura XLS, care va avea in mod obligatoriu denumirea DI_CUI.xls (ex: DI_111111.xls).

Anexa 1 se va depune si pe suport electronic, prin posta sau la Biroul de declaratii din sediul Titeica, insotita de certificatul de atestare fiscala emis de organul fiscal competent.
Anexa 2 formatul electronic se trasmite obligatoriu pe adreasa de e-mail:
declaratie.inventar@casmb.ro
Ultima modificare: Luni, 7 Februarie 2011
Crissa C, Consilier juridic
Va multumesc frumos!
M-am lamurit cu depunerea. Nu pot sa inteleg totusi de ce maii cer si hartia daca trimitem suportul electronic pe mail! :(
Oricum sunt putine firmele care-si vor putea obtine in termen certificatul de atestare fiscala. Cred ca administratiile vor fi depasite de situatie.....:thumbdown:
O zi buna!
S-a renuntat la atestare fiscala.....
Multumesc mult!
Am vazut deja comunicatul.
O zi buna!

Alte discuții în legătură

Declaratia inventar cass teo.madalina teo.madalina In legatura cu declaratia inventar care trebuie depusa sa casa de sanatate pana la data de 15.02.2011, aceasta declaratie trebuie depusa de toti ... (vezi toată discuția)
Declaratie inventar casa sanatate irina.tranoiu irina.tranoiu Buna ziua, Am inteles ca pana pe 15 februarie trebuie depusa la Casa de Sanatate o declaratie inventar cu sumele de plata/de recuperat la 0.85 contributie ... (vezi toată discuția)
Cum sa depun declaratia de inventar? kzst kzst Din motive administrative, contabila a placat de la firma, si eu trebuie sa depun declaratiile...dar cum sa depun declaratia de inventar, daca in balanta nu am ... (vezi toată discuția)