avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Renuntare abonament telefonie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Renuntare abonament telefonie

Am un abonament pe care-l folosesc de 3 ani. Titularul contractului este plecat din tara si nu sunt semne ca ar veni inapoi. Cum pot renunta la abonament sau sa-l trec pe numele meu?
Cel mai recent răspuns: ankam , utilizator 12:39, 9 Februarie 2011
Puteti sa dati un telefon la serviciul clienti - asta in cazul; in care stiti toate datele titularului- adresa din ctr, seria si nr de buletin, cnp, cand a fost emis buletinul,cand expira............absolut toate datele si vedeti daca s-a mai prelungit contractul.
contractul se prelungeste automat insa se poate rezilia in cazul in care pe acel contract nu s-a luat inca un telefon .daca s-a mai luat vreun telefon , perioada contractuala se prelunge pentru inca 1 an sau 2 ani( depinde de varianta aleasa) si nu se poate rezilia
insa daca nu s-a luat nimica puteti sa le comunicati la telefon ca doriti rezilierea contractului vorbind ca si cum ati fi titularul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament telefonie mobila aselajusto aselajusto buna ziua in data de 7 august a expirat contractul la abonamentul de telefonie mobila, am depus doua cereri oline la ei pt schimbarea de pe abonament pe ... (vezi toată discuția)
Probleme cu firma de cablu serbanitza serbanitza buna ziua,cumnatul meu a locuit pt. o perioada la un bun prieten de al sotului meu, fara contract de inchiriere .Cumnatul a facut contract cu o firma de cablu ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract internet gabrielq gabrielq Buna ziua, In octombrie 2007 am incheiat un contract de internet cu [editat] pentru o perioada de 2 ani. Acum cateva zile am mers la magazinul lor pentru a ... (vezi toată discuția)