avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... avans inchiriere cabana
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

avans inchiriere cabana

Am inchiriat o cabana pentru 14 persoane pentru revelion numai ca eram doar 12. Asa ca eu am postat un anunt pe messenger pentru persoanele care doreau sa vina la revelion. Au fost aceste 2 persoane care mi-au trimis avansu, (persoane pe care nu le cunosteam nici acum nu le cunosc am vorbit doar la telefon) si cum am scris mai sus nu au mai putut veni, iar acum acestia pretind sa le restitui avansu. Eu asa stiu ca atunci cand platesti un avans il pierzi atunci cand nu mai doresti ceva. . Avansu e ca si o asigurare. In concluzie eu consider ca acei bani sunt pierduti.
Cel mai recent răspuns: anelice , utilizator 16:31, 3 Februarie 2011
Avansul achitat se pierde intrucat s-a creat un prejudiciu proprietarului prin rezervarea camerei si neinchirierea acesteia catre o alta familie.Acesta este si scopul pentru care se solicita avans.
In opinia mea,pierderea avansului este legala doar in cazul in care exista un contract scris si semnat de ambele parti in acest sens.
Ultima modificare: Joi, 3 Februarie 2011
andymaurul, utilizator
Multumesc pentru raspuns. Asta le-am explicat si eu doar ca vroiam sa ma asigur ca nu vorbesc prostii si sa nu ma simt vinovata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avans anelice anelice Am organizat revelionul si am cerut avans 80 de lei /persoana. 2 persoane au trimis 160 de lei si din motive personale nu au mai putut participa la revelion. ... (vezi toată discuția)
Postare pe internet video si poze fara acordul tuturor participantilor Cs    B Cs B Buna ziua. M-am gasit intr-o situatie recent care m-a pus pe ganduri. M-am gandit ca cineva de aici stie mai multe despre cazuri de acest gen si poate sa ma ... (vezi toată discuția)
Reclamatie opc primita pe adresa mea .daca cineva ma poate ajuta as fi recunoscator adiceaureanu adiceaureanu Buna ziua.Vreau sa va detaliez pe scurt cazul si sa imi spuneti ce sa fac.In luna noiembrie am fost contactat de un grup de persoane din Timisoara sa le ... (vezi toată discuția)