avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene pentru microferma
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene pentru microferma

PENTRU A ACCESA FONDURILE EUROPENE AVAND IN PROIECT O MICROFERMA , CE CONDITII TREBUIESC INDEPLINITE( DE EX: CATE HECTARE DE PAMANT , CATE UTILAJE AGRICOLE SI CATI BANI )

Alte discuții în legătură

Masura 112 adyr adyr buna seara! am 8 hectare de pamant si as vrea sa cumpar un utilaj tractor si am inteles ca se poate accesa din fonduri europene? Mentionez ca casa la tara cu ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru cresterea animalelor stelaalbu stelaalbu Buna ziua.Socrul meu detine o microferma cu o suprafata totala de 2200 m2 in componenta careia intra 4 cocini (20 metri lungime/4 metri latime) si un grajd (10 ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene-masura 112 mobilatrend mobilatrend Buna seara, Este posibil sa cumperi cu fonduri europene terenuri agricole-prin masura 112-si apoi sa cesionezi aceste terenuri unei alte firme a pentru a le ... (vezi toată discuția)