avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri europene-masura 112
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri europene-masura 112

Buna seara,

Este posibil sa cumperi cu fonduri europene terenuri agricole-prin masura 112-si apoi sa cesionezi aceste terenuri unei alte firme a pentru a le lucra(in conditiile in care prin aceasta masura sau achizitionat doar terenuri agricole si nu si utilaje agricole)
Ultima modificare: Luni, 7 Mai 2012
mobilatrend, utilizator
Cel mai recent răspuns: mobilatrend , utilizator 08:26, 8 Mai 2012
Pentru a solicita fonduri pe masura 112 trebuie sa aveti in proprietate/ arenda terenuri, animale, plantatiii intre 6 si 40 UDE.Fondurile se acorda pentru instalarea tinerilor fermieri.Si daca doriti instalarea, inseamna ca dvs trebuie sa lucrati.

Cititi conditiile pe
[ link extern ] /
Dar puteti sa cumparati dvs. terenuri pe care sa le dati in arenda pentru accesarea fondurilor de catre cei care doresc sa lucreze, prin alte finantari, de ex credit bancar.
Multumesc frumos;o firma care cumpara utilaje agricole cu fonduri europene prin masura 121 , ne-a propus sa accesam masura 112 -cumparare terenuri agricole -urmand a i le cesiona spunand ca asta se incadreaza in masura.Dar acum m-am lamurit;inteleg ca daca prin mas.112 cumparam terenuri agricole este obligatoriu sa achizitionam si utilaje ,altfel,mai mult ne incurcam.
Inca o data multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt un tanar interesat de un proiect cu fonduri europene mihai_lungu mihai_lungu am 23 de ani, iar tatal meu detine in jur a 200 sute de oi si eu as dorii sa imi fac o crescatorie de gaini, as reusi sa accesez fonduri europene? unde ar ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene cultivare grau gruianuandreeaeugenia gruianuandreeaeugenia lucrez 50,65ha,am semanat 30ha cu grau,in toamna 2011,cu nu pot depune proiect pe masura 112,sant considerat neeligibil, nu am istoric rol APIA. (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile kriztyy kriztyy am 26 de ani si dispun de 25 ha pamant agricol (prin concesiune)pe o perioada contractuala de 10 ani...nu dispun de utilajele necesare pentru a lucra acest ... (vezi toată discuția)