avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... masura 112
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

masura 112

buna seara! am 8 hectare de pamant si as vrea sa cumpar un utilaj tractor si am inteles ca se poate accesa din fonduri europene? Mentionez ca casa la tara cu acte ok si pamantul este trecut la registrul agricol si la APIA. momentan nu am decat 2.5 hectare arabil si restul este pasune si fanete si as vrea sa cumpar un utilaj pentru a ara mai multe hectare, as putea lua si in arenda de la rude. Am 28 ani, am lucrat la tara si stiu ce inseamna agricultura, pamant am, casa am, am liceul, ce altceva ar trebui sa mai indeplinesc pentru a accesa fonduri europene?Va multumesc
Ultima modificare: Duminică, 28 Octombrie 2012
adyr, utilizator
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 14:02, 7 Noiembrie 2012
Cititi despre aceste informatii pe:
[ link extern ] /
si articolul pe care il gasiti aici:
[ link extern ]

pentru 112 mai trebuie sa asteptati pana pe la sfarsitul lui noiembrie, ar putea sa mai fie fonduri.Dar pentru 121 este posibil sa va incadrati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare microferma alliens12 alliens12 buna... numele meu este iulian si sunt din botosani..recent am vb cu un prieten si neam hotarat sa incercam sa facem dosar pentru fondusri ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene-masura 112 mobilatrend mobilatrend Buna seara, Este posibil sa cumperi cu fonduri europene terenuri agricole-prin masura 112-si apoi sa cesionezi aceste terenuri unei alte firme a pentru a le ... (vezi toată discuția)
Despre fonduri europene Sibova Sibova Buna ziua , sunt un tanar comerciant dar cu multe cunostinte in agricultura , de curand sunt interesat de fondurile europene , mentionez ca lucrez cam 2ha de ... (vezi toată discuția)