avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi

Curs practic: Cum aplicăm TVA la tranzacții cu servicii și bunuri în UE/non-UE? | Lector: Delia Cataramă - Tax Partner, Viboal FindEx. Vezi agenda și participă → 

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... inchiriere spatiu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

inchiriere spatiu

buna seara, am un spatiu de inchiriat si am cerut chirie 1000 lei, din care 6oo ramane firmei pentru a face reparatiile necesare, timp de un an. Cum as putea incheia contractul la administratia financiara doar pt cei 400 de lei , ca nu as dori sa platesc taxele pt toata chiria ?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 19:52, 4 Februarie 2011
Pe administratorii aceastei firme ii avantajeaza acest lucru ,asa cum il descrieti Dvs? Ei de unde va platesc lunar,daca banii respectivi nu ii pot evidentia in contabilitate(ma refer la plata aici) si nu isi pot deduce cheltuielile acestea cu reparatiile? Pana la urma de toate acestea beneficiati tot Dvs. la plecarea dansilor din spatiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere masina de la o persoana fizica Diana2209 Diana2209 Buna ziua, cum se face in cazul in care un director al unei societati vrea sa inchirieze o masina de la o persoana fizica. presupun ca se face un contract de ... (vezi toată discuția)
Inchiriere masina proprietar persoana fizica catre firma la care sunt asociat blc2001ro blc2001ro Buna ziua. Acum cu programul Rabla, ma gandesc sa imi cumpar o masina ca persoana fizica (avantaj tichete rabla, diferite reduceri) si apoi sa mi-o inchiriez ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere spatiu dafina25 dafina25 Buna seara!Firmea mea trebuie sa faca un contract de inchiriere cu o persoana fizica pentru deschiderea unui punct de lucru.In mare,am facut un contract simplu ... (vezi toată discuția)