avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general plata pensii si sanatate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

plata pensii si sanatate

X-(Eu lucrez si am carte de munca la stat.Am deschis o intreprindere individuala si am inteles ca trebiuie sa platesc si la pensii si la sanatate.De ce trebuie sa mai platesc din moment ce la platesc la servici.Multumesc
Cel mai recent răspuns: toc_shrek , utilizator 22:57, 3 Februarie 2011
La pensii nu platesti, dar platesti 5,5% din venitul net la sanatate.
Asa este legea ...
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii intreprindere individuala camellia_camy camellia_camy Buna ziua ! Sunt PF inregistrata la finante ca agent asigurari cu retinere la sursa.As dori sa infiintez o intreprindere individua dar nu stiu ce contributii ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala neplatitoare de tva alex1201 alex1201 Buna ziua, vreau sa pun un automat de cafea intr-o facultate. Ma gandesc sa ma fac intreprindere individuala neplatitoare de tva. Ce taxe voi datora statului? ... (vezi toată discuția)
Plata la cnsa pt intreprindere individuala? yulyca yulyca buna seara, am o intreprindere individuala,si as vrea sa stiu daca trebuie sa platesc la CNSA,si daca trebuie cum si cat se plateste?un prieten a avut azi o ... (vezi toată discuția)