BUNA ZIUA DRAGII MEI.AM SI EU O PROBLEMA CU VECINUL DE DEASUPRA MEA CARE MA INUNDA CONSTANT SI CA ATARE TOT APARTAMENTUL MEU ESTE DISTRUS.AM SOLICITAT INTERVENTIA CELOR DE LA PRIMARIE PT SOLUTIONARE ACESTEI PROBLEME DAR PRIMARIA DIN PACATE NU MA POATE AJUTA DECAT CU UN PROCES VERBAL DE CONSTATARE AL PAGUBELOR DIN APARTAMENTUL MEU ,PROCES VERBAL CARE M-AR AJUTA IN INSTANTA.VA INTREB EU PE DUMNEAVOASTRA CARE AR FII PROCEDURA LEGALA PT A-MI ZUGRAVII APARTAMENTUL NESIMTITUL DE DEASUPRA MEA SI CARE AR FII COSTURILE UNUI EVENTUAL PROCES DE GENUL ACESTA SI CAM CAT TIMP AR DURA ACEST PROCES?VA MULTUMESC PT AJUTOR.ASTEP RASPUNS DIN PARTEA DUMNEAVOASTRA.
din pacate astfel de situatii sunt delicate si ar fi bine sa va impacati...aceasta insemnand ca vecinul care va inundat sa fie de acord "de buna voie si nesilit de nimeni" sa va zugraveasca apartamentul sau cel putin sa plateasca costurile aferente... Daca nu se intampla asa ceva, solutia este instanta de judecata...avocat, probe si rabdare. Costul unei astfel de actiuni depinde de mai multi factori si trebuie discutat direct cu avocatul care il angajati.Nu poate costa mult, dar ca timp poate lua aproximativ un an.
va dorim succes
va multumesc pt raspuns.din pacate acesta nu doreste rezolvarea problemei pe cale amiabila si ca atare am decis sa recurg la aceasta modalitate respectiv instanta de judecata.iar ca probe consider ca ar fii suficient pv incheiat de catre primaria sector6 in care se specifica clar ca tot apartamentul meu este plin de apa pe pereti datorita vecinului de deasupra si ca la acesta in apartament domneste igrasia si mucegaiul.