avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... restante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

restante

telefoane la nesfarsit
Am urmatoarea problema: am o rata la o banca, nu am reusit sa-mi platesc ratele la timp, numai in parte, asa am ajuns restantier de cateva luni. Din cauza asta am primit nenumarate telefoane (inclusiv sambata si duminica seara)....Intrebarea mea este: se poate ca o institutie bancara sa te aduca la disperare cu apeluri telefonice (unele chiar iesite din comun - sambata si duminica seara al orele 20-21), zilnic si foarte insistenti? (e vorba de cateva milioane: 3-4)
Ultima modificare: Vineri, 4 Februarie 2011
istvan61, utilizator
Cel mai recent răspuns: VASILENCO MIHAELA , utilizator 15:02, 8 Februarie 2011
Plangere la politie.
Cei care suna nu sunt de la banca, sunt de la firme recuperatoare la care banca a cesionat datoria. E o moda sa paseze unor astfel de firme , sa nu-si mai bata ei capul cu datoriile neplatite de catre clienti. Oricum ar fi e un abuz felul cum procedeaza aceste firme de recuperare. Trec prin aceleasi situatii. Nu stiu cum reactioneaza altii, eu am facut urat la cei care ma sacaiau cu telefoanele si cu scrisorile lor. I-am amenintat ca-i dau in judecata si vad ca s-au mai potolit. Singura sansa e ca toata lumea sa le dea peste nas, altfel ajung sa ne innebuneasca. Nu tine nimeni cont de situatiile grele prin care trecem noi toti cei de rand.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru imposibilitatea de a mai platii ratele elyhu elyhu Buna ziua, Anul trecut am fost in imposibilitatea de a mai plati un credit in valoare de 5000 de euro (ramasi) facut la o banca. Cat timp am avut serviciu ... (vezi toată discuția)
Datorii fotolist fotolist buna seara!am luat un credit de la bcr in 2007,pana in aprilie a.c,am platit,dar ramanand in urma cu vreo 3-4 rate.au inceput sa ma sacaie astia de la eos cu ... (vezi toată discuția)
Incepe procedura de recuperare a datoriei ! Adi1991 Adi1991 Buna ziua! In cazul neplatii unei datorii la o firma de recuperari am fost anuntat ca incepe procedura de recuperare a datoriei , firma (recuperarea creantelor ... (vezi toată discuția)