nick4you 
	    	Utilizator

nick4you 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 niculaucarmen	                   

care sunt codurile caen specifice distributiei (engros si en-detail) de produse naturiste: ceaiuri, suplimente alimentare etc.??? (vezi toată discuția)
	                    niculaucarmen	                   

care sunt codurile caen specifice distributiei (engros si en-detail) de produse naturiste: ceaiuri, suplimente alimentare etc.??? (vezi toată discuția)

olden	                   

se pot revinde ca marfa sau doar folosite de cumparator?  (vezi toată discuția)
	                    olden	                   

se pot revinde ca marfa sau doar folosite de cumparator?  (vezi toată discuția)

niconica	                   

Daca vand unei firme o cantitate mai mare de produse, in conditiile in care in obiectul de activitate am doar comert cu amanuntul am dreptul sa emit chitanta ... (vezi toată discuția)
	                    niconica	                   

Daca vand unei firme o cantitate mai mare de produse, in conditiile in care in obiectul de activitate am doar comert cu amanuntul am dreptul sa emit chitanta ... (vezi toată discuția)