avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită radiere ipoteca apartament
Discuție deschisă în Executare silită

radiere ipoteca apartament

vreau sa-mi fac cadastrul si intabularea la ap.am luat legatura cu o firma care se ocupa de asa ceva si printre actele solicitate de dansii trebuie sa aduc din partea bancii un doc prin care aceasta isi da acordul pt cadastru si intabulare.tin sa precizez ca am ipoteca pe ap.ce se intampla la cartea funciara?daca am acordul bancii mi se radiaza efectiv ipoteca?sau radierea propriu zisa o fac dupa ce achit creditul?
Cel mai recent răspuns: Paula Tudor , Consilier juridic 08:58, 11 Martie 2011
In acest caz, asa cum v-au spus si colegii mei, ramane ca dvs. sa achitati creditul in continuare, intre timp veti deveni proprietarul apartamentului, prin semnarea contractului de vanzare-cumparare cu respectivul investitor care a construit blocul, ipoteca ramanand inscrisa in cartea funciara pana la achitarea imprumutului, cand banca va va elibera respectiva adresa de radiere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament ipotecat popamaryi popamaryi Buna ziua! va rog sa ma ajutati! Vreau sa cumpar un apartament ipotecat dar nu stiu care sunt demersurile! Va rog sa imi spuneti ce este de facut! Va ... (vezi toată discuția)
Radiere ipoteca/intabulare GiaM GiaM Buna seara! De curand am facut o radiere de ipoteca in favoarea unei banci pentru garsoniera achizitionata prin credit ipotecar. Aceasta a fost inscrisa in ... (vezi toată discuția)
Intabulare."inscriere privizorie"buna ziua recent am comparat un imobil, cu credit bankcar pe ... Olteanuolga Olteanuolga Buna ziua Recent am cumparat un imobil, cu credit bancar Pe actul de la Oficiul de Cadastru se mentioneaza \"intabulare sau inscriere provizorie\".. Urmeaza ... (vezi toată discuția)