avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1325 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executor judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

executor judecatoresc

daca executorul a dat curs executarii silite pe un titlu executor investit cu formula executorie, dar cu vicii grave de forma , impotriva caruia sa ma indrept in instanta: impotriva executorului sau impotriva emitentului (e vorba de un contract de imprumut cu garantii )?
va multumesc anticipat,
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 15:36, 6 Mai 2008
superacasa a scris:

va multumesc din suflet tuturor pentru sfaturi, legat de semnarea contractului pot sa va spun ca aveti dreptate , atunci cand girantul a semnat punandu-si garantie veniturile si bunurile a vrut doar sa ajute pe cineva sa ia un imprumut, de aici incolo,... toate i-au fost parca impotriva ...asta e..."tot patitu' e de-acuma priceput"

Parca erai experta in proceduri?? Nu te comporti cu profesionalism.#-o
Atentie la Regulamentul de postare! Atacurile la persoana nu sunt permise, discutam ideea!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt executat silit fara sa semnez vreun contract - persoana pe care am vrut sa o girez mi-a spus ca a fost refuzat creditul iar dupa 1 an mi-a venit direct poprire eu_inginer eu_inginer Buna dimineata, In 2010 am vrut sa girez pe cineva pt un imprumut la CAR. Am dat acelei persoane adeverinta completata la locul de munca si pe verso ... (vezi toată discuția)
Executare apartament alissa_francesca alissa_francesca Buna ziua, Am nevoie de un sfat. Am semnat un contract de imprumut bani in 2008 in care am garantat cu un apartament. Impreuna cu acest contract am semnat si ... (vezi toată discuția)
Contract imprumut cu garantie imobiliara intgril intgril Buna ziua!am imprumutat niste bani unui prieten si am facut un contract de imprumut cu garantie imobiliara.In cazul in care nu imi returneaza suma pana la data ... (vezi toată discuția)